۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۹:۰۷

برد پیت و مایکل پنا گرفتار "خشم" می‌شوند

برد پیت و مایکل پنا گرفتار "خشم" می‌شوند

برد پیت و مایکل پنا به گروه بازیگران "خشم" فیلمی درباره جنگ جهانی دوم پیوستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، این فیلم که سونی تهیه آن را برعهده دارد پیش از این با برد پیت برای بازی در نقش اول به نتیجه رسیده بود و شیا لبوف، لوگان برمن و مایکل پنا دیگر بازیگران این فیلم هستند و دیو آیر کارگردان و نویسنده فیلمنامه این فیلم است.

داستان فیلم درباره فرمانده یک تانک شرمن و پنج مرد گروه اوست که در آوریل 1945 پشت خط دشمن و در نبرد با نازی‌های آلمان هستند. مایکل پنا که به تازگی به گروه بازیگری این فیلم پیوسته نقش یکی از افراد گروه مورد نظیر را بازی می‌کند.

کار فیلمبرداری این فیلم از سپتامبر شروع می‌شود و نوامبر 2014 برای نمایش آن تعیین شده است. پنا به تازگی با آیر در فیلم "پایان دیدبانی" همراه بود. آیر می‌خواست با این بازیگر همکاری مجددی داشته باشد و به همین دلیل نقشی را برای او در این فیلم نوشت.

پنا در فیلم "جوخه گانگسترها" نیز بازی کرده و اواخر امسال صداپیشگی "توربو" را برای دریم وورکز انجام می‌دهد.

کد مطلب 2055744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha