علیرضا علی بخشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال جاری مبلغ 200 میلیون تومان برای آغاز عملیات اجرایی ساماندهی قبور شهدای گمنام نهاوند واقع در تپه ابوذر اختصاص یافته است.
علی بخشی گفت: شهرستان نهاوند دارای 110 گلزار شهید است که از این تعداد عملیات ساماندهی 21 گلزار شهید خاتمه یافته است.
وی افزود: برای ساماندهی هر مزار شهید در سال گذشته مبلغ چهار میلیون تومان اختصاص داده شد که در سال 92 این مبلغ به چهار میلیون و 200 هزار تومان افزایش یافته است.
سرپرست اداره بنیاد شهید و امورایثارگران نهاوند گفت: در شهرستان نهاوند طرح ساماندهی و باسازی 79 گلزار با مزار 191 شهید انجام نشده است که علت آن کمبود اعتبار بوده است.
علیرضا علی بخشی اعلام کرد: از مجموع 79 گلزار شهید 61 گلزار یک تا سه شهید و 18 گلزار چهار تا هفت شهید دارند.
علی بخشی بیان داشت: گلزار شهدای شهر برزول دارای 37 قبر شهید است و طرح ساماندهی آن 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای اتمام طرح ساماندهی آن 100 میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است.
وی با اشاره به اینکه طرح ساماندهی گلزار شهدای شهرهای گیان و فیروزان به پایان رسیده است، گفت: در سال 91 هیچ طرح عملیاتی ساماندهی قبور شهدا انجام نشده است.
سرپرست اداره بنیاد شهید و امورایثارگران نهاوند اعلام کرد: گلزار شهدای شهر نهاوند با 330 مزار شهید دارای پیشرفت 80 درصدی است و احداث مرکز فرهنگی، المان شهدا و تأسیسات فنی و مکانیکی آن باقی مانده است.
علیرضا علی بخشی بیان داشت: تاکنون برنامههای مختلف فرهنگی در جوار قبور مطهر این شهدا اجرا شده است و باید با تدبیر خود این مکان معنوی را ساماندهی کنیم تا محور برگزاری مراسم مذهبی قرار گیرد.
نظر شما