پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۵۳

نجار خبر داد:

پرونده اختلاس یک میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به دادگاه ارسال شد

پرونده اختلاس یک میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به دادگاه ارسال شد

کرمان - خبرگزاری مهر: استاندار کرمان گفت: پرونده اختلاس یک میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تشکیل و به دادگاه ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال شایعاتی که در زمینه یرونده  اختلاس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ایجاد شده بود، اسماعیل نجار استاندار کرمان در گفتگویی در این خصوص اظهارداشت: در هر جامعه ای ممکن است چنین مواردی به وجود آید و قطعا افرادی که مورد اتهام هستند باید مراحل قانونی را طی کنند اگر تخلف آنها اثبات و محرز شد قطعا دادگاه رای خود را براساس قانون برای مجرمین صادر و اجرا می کند.

وی افزود: تخلف انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی در بحث مسایل درمانی نیست بلکه در خرید لوازم پزشکی بوده که با توجه به نوسانات ارز مشکلاتی داشتند که در حال رسیدگی است.

نجار ضمن اطمینان خاطر به مردم در این زمینه که پرونده دانشگاه علوم پزشکی کرمان در دست بررسی است، ادامه داد: مردم مطمئن باشند هر پرونده ای که تشکیل می شود مورد بررسی قرار می گیرد و پس از ثابت شدن آن، دادگاه برای آن حکم صادر می کند که اجرا می شود.

وی تصریح کرد: در خرید ۱۵ دستگاه و لوازم پزشکی و همچنین ۳ قرار داد در زمینه تعمیر و نگهداری بعضی از دستگاه ها عدم شفافیتی وجود داشت که قریب به یک  میلیارد تومان در این خرید ها پرونده اختلاس تشکیل و به دادگاه ارسال شده است.

استاندار کرمان خاطر نشان کرد: در این مرحله بحث اتهام است و در نهایت رای و حکم دادگاه ملاک عمل خواهد  بود.
 
 

کد خبر 2055879

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha