پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۰۱

برخورد اماکن با واحدهای چاپی فاقد پروانه در روزهای منتهی به انتخابات

برخورد اماکن با واحدهای چاپی فاقد پروانه در روزهای منتهی به انتخابات

رئیس شرکت تعاونی چاپخانه‌داران تهران از برخورد اداره اماکن با واحدهای صنفی فاقد پروانه در روزهای اخیر به درخواست اتحادیه چاپخانه‌داران خبر داد.

احمدرضا اعتماد مظاهری رئیس شرکت تعاونی چاپخانه‌داران تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اعلام مهلت به واحدهای صنفی بدون پروانه برای دریافت آن از اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در هفته‌های اخیر گفت: پس از این اعلام برخی برای دریافت پروانه مراجعه کرده‌اند، اما برخی همچنان بدون توجه به موازین قانونی، به فعالیت غیرقانونی خود ادامه می‌دهند.

وی همچنین از برخورد اداره اماکن با واحدهای چاپی بدون پروانه به خصوص در برخی پاساژهای تهران خبر داد و افزود: موارد زیادی شناسایی شد و در برخوردهای قاطعی که از سوی اداره اماکن طی روزهای اخیر با آنها صورت گرفته، نماینده اتحادیه چاپخانه‌داران همراه ماموران اماکن بوده است.

رئیس شرکت تعاونی چاپخانه‌داران تهران تعداد واحدهای چاپی فاقد پروانه در تهران را بسیار زیاد برشمرد و گفت: خوشبختانه این بار برخورد مقتدرانه‌ای از سوی اماکن با این واحدها صورت گرفت و ما از این بابت قدردان اماکن هستیم. البته در برخی موارد هم، با دادن تذکر، تخلفات برطرف شده است.

چندی پیش اتحادیه چاپخانه‌داران تهران طی اطلاعیه‌ای به واحدهای صنفی بدون پروانه، مرداد ماه را آخرین مهلت برای تشکیل یا تکمیل پرونده صنفی اعلام کرد و یادآور شده بود: در غیر این صورت واحد صنفی پلمب می‌شود.

کد خبر 2055915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha