پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۲۶

ضابطی:

انجمن های ادبی در شهرستان با رکود مواجه شده اند

انجمن های ادبی در شهرستان با رکود مواجه شده اند

بهار – خبرگزاری مهر : رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر ستان بهار با بیان اینکه انجمن های ادبی در شهرستان با رکود مواجه شده اندگفت: کمبود اعتبار لازم برای فعالیت های فرهنگی – هنری ، انجمن ها را به سمت و سوی رکود کشانده است .

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله ضابطی احمد صبح پنجشنبه در نشست فصلی اصحاب فرهتگ و هنر افزود: وجود اعتبارات حتی در مباحث هنری هم حرف اول را می زند چرا که بدون هزینه اجرای طرح ها و برنامه های هنری امکان پذیر نخواهد بود و هنرمند نیز اگر تامین مالی نشود انگیزاه ای برای خلق هنر نخواهد داشت، گرچه هنر برای هنر است ولی هنرمند هم باید گذران زندگی کند .

حمایت از هنرمندان سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ضابطی با اشاره به اینکه انجمن های هنری در شهرستان مثل قبل فعالیت ندارند، اظهار داشت: به هنرمندان و انجمن های هنری باید به دید اهل نبوغ و نخبگان جامعه نگریست، پس حمایت از این قشر مسلما سرمایه گذاری برای آینده کشور قلمداد خواهد شد.

وی با بیان اینکه هنرمندان شهرستان بهار در سال گذشته اکثر رتبه های برتر استان را در رشته های مختلف هنری به خود اختصاص دادند، گفت: کسب رتبه برتر در شعر ، کسب رتبه دوم توسط موسسات قرآنی، رتبه اول در بخش داستان، همچنین کسب رتبه اول برگزاری شورای فرهنگ عمومی و رتبه های برتر در جشنواره های ادبی و هنری برگزار شده در سال گذشته از جمله موفقیت های هنرمندان این شهرستان بوده است.

ضابطی ادامه داد: فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال گذشته توانست تمامی اعتبارات اختصاص یافته به برنامه های هنری شهرستان را جذب کند ولی در زمینه هنر و فعالیت های هنری هرچه هزینه شود باز هم پاسخگو نخواهد بود.

وی با بیان اینکه در سال جاری اداره ارشاد شهرستان 26 برنامه فرهنگی – هنری را برای سال جاری برنامه ریزی کرده است ، اعلام داشت : در صورت تامین اعتبار اجرای این برنامه ها به هنرمندان شهرستان ابلاغ خواهد شد.

 هنرمند هنرش را ارزان نمی فروشد

فرماندار بهار نیز در این نشست گفت: هنرمند هنررا برای هنر ارائه نمی دهد بلکه به مردم ارائه می دهد.

نصرت الله گل کارزاده ادامه داد: هنرمند نباید به هنرش که نعمتی است از جانب خدا  در وجود او، غره شود بلکه از این نعمت الهی باید در مسیر خدمت به مردم به خصوص نسل جوان اجتماع استفاده کند در غیر این صورت به تعهد خود عمل نکرده است.

گل کارزاده افزود : در شرایط حساس کنونی کشور که دشمن با هجمه های متععدد ،  فرهنگ کشور ما را مورد هدف ایجاد انحراف قرارداده و جوانان ما را به سمت و سوی فرهنگ غرب کشانده ،  هنرمندان  می توانند با استفاده از هنر والای خود که همان هنر ایرانی - اسلامی اصیل است جوانان ما را از گرایش به فرهنگ غرب بازدارند .

 هنرمندان را با سنگ کمبود اعتبار نرانید

در این نشست اصحاب فرهنگ و هنر شهرستان به بیان مشکلات خود پرداخته و همگی بر این اتفاق نظر داشتند که امروز به عینه حضور فرهنگ غربی در بین جوانان و نوجوانان ما مشاهده می شود.

گرایش نسل جوان کشور به مد و فرهنگ غربی علتی جز کم کاری و عدم سرمایه گذاری مسئولین فرهنگ و هنر در حمایت از هنرمندان برای خلق آثار هنری جذاب برای جوانان و نوجوانان ندارد.

اقدامات فرهنگی – هنری باید آنقدر جذاب باشد که نسل جوان را از پای برنامه های غربی بلند کرده و به سمت و سوی آثاری با محتوای ایرانی – اسلامی بکشاند.

اصحاب فرهنگ و هنر ضامن تامین آینده کشور و رفع معضلات و مسائل فرهنگی – اجتماعی هستند اما اگر هنرمند دغدغه تامین معاش زندگی و هزینه خلق اثر هنری را داشته باشد از این مسئولیت خطیر غافل خواهد ماند.

 

کد خبر 2056199

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha