پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۱۵

استاندار خوزستان انتقاد کرد:

5 هزار پروژه نیمه‌تمام در استان/ لابی نمایندگان خوزستان قوی نیست

5 هزار پروژه نیمه‌تمام در استان/ لابی نمایندگان خوزستان قوی نیست

اهواز- خبرگزاری مهر: استاندار خوزستان بر ضرورت تکمیل و به سرانجام رساندن 5 هزار طرح و پروژه نیمه تمام در استان خوزستان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جعفر حجازی شامگاه شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان اظهار کرد: در حدود پنج هزار طرح و پروزه نیمه تمام توسط دستگاه‌های اجرایی و ادارات استان خوزستان در دست کار است که هنوز به سرانجام نرسیده‌اند.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد راهکارهایی به منظور تامین اعتبار تکمیل این پروژه‌ها گفت: دستگاه‌‌های متولی بايد هرچه سریعتر نسبت به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خود اقدام کنند.

حجازی با اشاره به برگزاری جلساتی به منظور رفع موانع اجرای این پروژه‌های ناتمام،افزود: دستگاه‌های دولتی که امکان به سرانجام رساندن پروژه‌ها را ندارند می‌توانند این طرح‌ها را به نهادهای توانمند دیگر واگذار کنند.

وی همچنین به روند تبدیل شدن برخی طرح‌ها و پروژه‌های استان از استانی به ملی اشاره کرد و گفت: این روند به ضرر استان خواهد بود.

بودجه به سمت استان‌هایی هدایت می‌شود که لابی قوی‌تری دارند

رئیس شورای برنامه‌ریزی استانداری خوزستان تاکید کرد: ملی شدن طرح‌ها باعث می‌شود بودجه طرح‌ها به استان‌هایی هدایت شود که نمایندگان‌شان لابی قویتری دارند، در حالی که نمایندگان خوزستان در این مورد قوی نیستند.

وی با بیان اینکه هنوز تکلیف بودجه مشخص نشده و نمی‌دانیم بودجه سال 92 برای خوزستان بهتر یا بدتر شده، اظهار کرد: روند تصویب بودجه امسال به گونه‌ای است که ممکن است تا مرداد یا شهریور ماه ابلاغ نشود.

حجازی افزود: در هر صورت مسئولان دستگاه‌ها و نهادهای دولتی استان باید طرح‌ها و برنامه‌های سال جاری خود را ارائه دهند تا در صورت ابلاغ بودجه، به منظور تکمیل کارهای بر زمین مانده و پروژه‌های نیمه تمام اقدام اساسی صورت گیرد.

وی در بخش دیگر سخنان خود به ضرورت ایجاد مجتمع‌های بین راهی تاکید کرد و گفت: با توجه به نقش و اهميت احداث مجتمع‌های بين راهی در ارائه خدمات مطلوب به رانندگان و افزايش ايمنی، اين مجتمع‌ها در خوزستان باید از استاندارهای لازم برخوردار شوند.

استاندار خوزستان تصریح کرد: در مجتمع‌‌های خدمات بين‌ راهی استان خبری از استانداردهای جهانی نيست.

وی با بیان اینکه حتی در کشور عراق با شرایط خاص اما مجتمع های بین راهی مناسب و مطلوبی ساخته می‌شود، افزود: در خوزستان اكثر متقاضيان ساخت مجتمع بین راهی تنها به ایجاد پمپ بنزين و نمازخانه اكتفا می‌كنند در صورتی که ساخت مجتمع های بین راهی باید به‌صورت کامل و استاندارد در دستور کار قرار گیرد.













 

کد خبر 2057960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha