به گزارش خبرنگار مهر، علی واحد پیش از ظهر یکشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سرعین اضافه کرد: این ویترین، آثار شهدای این شهرستان توریستی را به نمایش خواهد گذاشت.
وی با اشاره به حضور میلیون ها مسافر و گردشگر طی ایام سال در این شهرستان افزود: اشاعه فرهنگ ایثار و شناساندن جانفشانی های شهدا به نسل های آینده وظیفه ملی است.
رئیس شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سرعین همچنین از برگزاری یادوراه شهدای فصل بهار این شهرستان همزمان با سوم خرداد ماه خبر داد.
مسئول فرهنگ و ارشاد اسلامی سرعین نیز در این جلسه از برگزاری نمایشگاه لایه های پنهان جنگ با همکاری بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس همزمان با یادواره شهدا در سوم خرداد روز ملی مقاومت خبر داد.
داریوش سفیدی تصریح کرد: در جهت بزرگداشت یاد و خاطره امام راحل از سوی ستاد بزرگداشت سالگرد رحلت حضرت امام (ره) شهرستان برنامه های ویژه ای در رور چهاردهم و پانردهم خردادماه برگزار خواهد شد.
نظر شما