پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۴۲

سلسله همایشهای سالگرد پنجاهمین سال قیام 15 خرداد در مدارس برگزار می شود

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی از برگزاری سلسله همایش های مربوط به قیام 15 خرداد به مناسبت پنجاهمین سال این قیام خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد علامتی در نشست خبری صبح سه شنبه که در محل اتحادیه انجمن های دانش آموزی برگزار شد با بیان این مطلب گفت:در صددیم با دانش آموزان با برگزاری این همایش ها با اهداف انقلابی قیام کنندگان در پنجاه سال گذشته آشنا شوند.

وی با بیان اینکه این همایش با عنوان نیم قرن بیداری در مدارس برگزار می شود افزود:  سلسله همایش ها از تاریخ 15 خرداد امسال آغاز می شود و تا 15 خرداد سال آینده ادامه دارد.

به گفته علامتی برگزاری مسابقات داستان نویسی که مربوط به رمان های رویدادهای مهم پنجاه سال گذشته از انقلاب است و همچنین سلسله سخنرانی ها با محوریت آشنایی با اندیشه های امام خمینی (ره) از جمله بخش های برگزاری این همایش یک ساله است.

وی همچنین از برگزاری همایش بین المللی با عنوان نقش دانش آموزان در بیداری اسلامی با حضور دانش آموزان و مهمانان ویژه کشورهای اسلامی خبر داد.

علامتی تصریح کرد: سلسله سخنرانی های سالانه در 32 استان کشور هم به صورت مدرسه ای و هم به صورت شهری در مدارس و ارگان های دولتی برگزار خواهد شد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، درباره میزان بودجه این همایش یکساله توضیح داد: در حال حاضر امکان اعلام آن وجود ندارد و ما منتظر تصویب بودجه مان در مجلس هستیم. ضمن آنکه همواره همکاری با مدارس و دانش آموزان برای ما چندان هزینه بر نبوده و بیش تر با کار و خلاقیت دانش آموز برنامه ها را پیش بردیم.

وی درباره نحوه برگزاری همایش ها توضیح داد: در هر استان قرارگاه منطقه ای هم دخترانه و هم پسرانه وجود دارد که این همایش ها علاوه بر مدارس در قرارگاه ها نیز برگزار می شود.

وی عنوان کرد: همچنین قرار است از محصولات فرهنگی و داستان نویسی دانش آموزان سال آینده رونمایی شود.

علامتی در بخش دیگری از صحبت های خود به برگزیدگان جشنواره مدرسه انقلاب در نیمه اول تیر ماه معرفی می شوند اشاره کرد و افزود: در مدارس پسرانه شهر تبریز رتبه اول و مدرسه شهید رجایی رشت رتبه دوم را کسب کردند. شهرستان های تابعه مدرسه شهید دستغیب مرودشت، مدارس های مطهری و امام شافعی به ترتیب از شهرستان های آزادشهر و رضوان شهر رتبه دوم را کسب کردند.

در بین مدارس دخترانه، مدرسه آمنه شهر همدان رتبه اول، مجتمع علوم پزشکی شیراز رتبه دوم و در میان شهرستان ها مدرسه صدرا از شهر استهفان رتبه اول و خدیجه کبری از شهر تالش رتبه دوم را کسب کردند. 

کد خبر 2059573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha