سید حسین حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تمامی مانده بدهی تسهیلات دریافت شده توسط بهره برداران بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی زیر یکصد میلیون ریال از ابتدای سال 1379 تا پایان شهریورماه سال 1391 به مدت یک سال امهال می شود.
وی تصریح کرد: کشاورزان و افرادی که در بخش صنایع تبدیلی فعالیت دارند و به بانک کشاورزی بدهکار هستند مانده بدهی شان اعم از اصل و سود تا یکصد میلیون ریال برای مدت یکسال امهال و سودش را دولت تامین می کند.
مدیر شعب بانک کشاورزی گیلان گفت: پارسال به 82 هزار و 600 نفر از کشاورزان، تولید کنندگان و فعالان عرصه کشاورزی چهار هزار و 62 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که از حیث تعداد و مبلغ نسبت به مدت مشابه سال ما قبل رشد 25 درصدی را نشان می دهد.
وی افزود: اگر چرخه منابع در بانک به راحتی صورت نگیرد به یقین توان بانک در پرداخت تسهیلات برای تامین حوائج و نیاز بخش کشاورزی معطل خواهد ماند.
حسینی در ادامه با اعلام اینکه تا 15 اردیبهشت ماه سال جاری 81 هزار نفر از کشاورزان اراضی شالیزاری خود به مساحت 705 هزار هکتار را بیمه کرده اند، یادآورشد: این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد بالای 20 درصد را نشان می دهد.
نظر شما