پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۵۶

طرح حذف و جایگزینی درختان مبتلا به جاروک لیموترش در شهرستان میناب آغاز شد

طرح حذف و جایگزینی درختان مبتلا به جاروک لیموترش در شهرستان میناب آغاز شد

میناب - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب از آغاز طرح جایگزینی باغات آلوده به جاروک لیموترش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی عباسپور گفت: این طرح در سالجاری در سطح 800 هکتار و با اعتبار هشت میلیارد ریال در سطح شهرستان میناب اجرا می شود.

وی با بیان اینکه این طرح در مدت 45 روز اجرا خواهد شد اظهارداشت: این طرح در مناطق توکهور، هشتبندی،بخش مرکزی، گوربند، حکمی و کریان با همکاری بسیج سازندگی اجرا می شود.

وی خاطر نشان کرد: در طرح حذف و جایگزینی پس از بازدید و تایید کارشناس این مدیریت و دریافت اطلاعات و مدارک لازم از باغداران اقدام به حذف و تسطیح زمین شده و سپس با نهالهای مرغوب و مقاوم به شکل رایگان اقدام به جایگزینی می گردد.

وی کشت های  جایگزین و سازگار با منطقه را نخیلات کشت بافت، انواع درختان گرمسیری شامل چیکو، انبه، گواوا و مرکبات همچون لیموشیرین، پرتقال و  نارنگی عنوان کرد.

کد خبر 2059868

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha