به گزارش خبرنگار مهر، بهجت عباسی ظهر سه شنبه در کارگروه بانوان و خانواده در استانداری همدان با اعلام این خبر افزود: این تعداد از بانوان استان همدان در رشته های مختلف مشاغل خانگی از دو میلیون ساعت آموزش برخوردار شدند.
وی با بیان اینکه ساعت آموزش های فنی حرفه ای برای بانوان دو برابر آقایان بوده است، گفت: آموزش ها در حوزه صنایع دستی بیشتر برای بانوان روستایی انجام شده است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر آموزش ها بیشتر به بخش خصوصی واگذار شده که برای افزایش سطح کیفیت، آموزشها نیاز به نظارت و کنترل دولت دارد.
عباسی گفت: همچنین آموزش های متفاوتی در بخش محصولات کشاورزی و تعاون برای بانوان استان همدان انجام شده و بانوان استان همدان موفق به کسب رتبه های برتر در این زمینه در کشور شدند.
عباسی اظهار داشت: کمیته اشتغال استان همدان از حساسیت خاصی برخوردار بوده و اهداف اصلی این کمیته ایجاد اشتغال برای بانوان جامعه است.
وی ادامه داد: این کمیته از سازمان های میراث فرهنگی، فنی و حرفه ای، کشاورزی، تعاون و صندوق مهر امام رضا تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه صندوق مهر امام رضا تسهیلات ویژه ای را برای اجرای طرح ورمی کمپوست در اختیار بانوان قرار داده است،عنوان داشت: تعداد 100 طرح ورمی کمپوست هر کدام با اعطای پنج میلیون تومان وام در راستای ایجاد اشتغال بانوان محقق شده است.
عباسی اظهار داشت: در حال حاضر نرخ مصوبی برای مشاغل خانگی و جود ندارد که این امر ممکن است به بدنه بازار ضربه بزند.
وی در این مورد افزود: برای جلوگیری از افزایش قیمت ها و نرخ گذاری از سوی خود افراد باید برای این مشاغل مجوز صادر و دولت بر آنان کنترل داشته باشد.
عباسی در پایان سخنانش به بیمه هنرمندان و قالیبافان اشاره کرد و افزود: تا کنون بیش از سه هزار نفر از بانوان زیر نظر فنی حرفه ای و میراث فرهنگی بیمه تامین اجتماعی شده اند.
نظر شما