۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۳۹

عباسی نیا:

ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار هدف اصلی تئاتر دفاع مقدس است

ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار هدف اصلی تئاتر دفاع مقدس است

زنجان - خبرگزاری مهر: پژوهشگر و کارشناس تئاتر زنجان گفت: هدف اصلی تئاتر و نمایشنامه های دفاع مقدس ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین عباسی نیا،در حاشیه برنامه نمایشنامه خوانی "دریای سرخ آبی"افزود: تئاتر دفاع مقدس باید این حوزه را به لحاظ ویژگی ملی پاس بدارد و با زندگی مردم و رزمندگان در جنگ و پس از جنگ آمیخته باشد.

وی با بیان اینکه تئاتر دفاع مقدس باید نقشه داستانی و ساختار جذاب و تازه ای داشته باشد، یادآورشد: با رجوع به فرهنگ جبهه و کتاب هایی که دراین باره نگاشته شده باید در تئاتر دفاع مقدس به شخصیت های پیچیده رسید.

این پژوهشگر تئاتر گفت: هنرمندان این عرصه باید به اندیشه های والایی که در گنجینه تمام نشدنی دفاع مقدس است توجه ویژه داشته باشند.

وی افزود: این اندیشه ها باید در نقشه های داستانی و ساختارهای نو تجلی کرده و بر مخاطبان تاثیر بگذارد.

عباسی نیا یادآورشد: اگر نمایشنامه ای با تکیه بر قابلیت های شعر و بر اساس ساختار و محتوای متناسب با آن پرداخت شود، می تواند یک اثر خوب و با ساختاری قوی و قابل دفاع و در عین حال در سبک و سلیقه تفکر ایرانی باشد.

 برنامه نمایشنامه خوانی"دریای سرخ آبیˈ"شب گذشته ˈاول خردادˈ با استقبال خوبی از سوی هنرمندان استان زنجان برگزار شد.

در این برنامه نمایشنامه ˈدریای سرخ آبیˈ از سوی حسین عباسی نیا، پژوهشگر و کارشناس تئاتر استان زنجان و هنرمندان این حوزه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ در بین هنرمندانو عوامل اجرایی نمایشنامه برگزار شد.

کد خبر 2061428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha