پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ خرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۳۱

عوارض ساخت و ساز خارج از حریم شهرها صرف عمران روستاهای استان می شود

عوارض ساخت و ساز خارج از حریم شهرها صرف عمران روستاهای استان می شود

با تصویب نمایندگان عوارض ساخت و ساز و جرایم تخلفات ساختمانی خارج از حریم شهرها به خزانه واریز می شود تا در جهت توسعه و عمران روستاهای همان استان توزیع و هزینه گردد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی و در ادامه رسیدگی به جزئیات بخش های هزینه ای لایحه بودجه 1392 کل کشور نمایندگان ابتدا بند 53 گزارش کمیسیون تلفیق را مورد بررسی قرار دادند.

در این بند آمده است در سال 1392 به منظور تأمین واحدهای آموزشی مورد نیاز در مجتمع های آموزشی مورد نیاز در مجتمع های مسکونی، شهرهای جدید و مسکن مهر دولت مکلف است در مجموعه های ساختمانی بیش از 200 واحد مسکونی فضاهای آموزشی مورد نیاز براساس برآورد اداره کل نوسازی مدارس استان مربوط و به تناسب تعداد واحدهای احداث شده، احداث فضا به اداره کل نوسازی مدارس استان ذی ربط تودیع می گردد.

در این بند نمایندگان دولت را مکلف کرده اند تا در مجتمع های مسکونی شهرهای جدید و مسکن مهر واحدهای آموزشی بسازند. در خلل بررسی این بند لاله افتخاری پیشنهادی در خصوص ساخت مساجد و حوزه های علمیه در مجتمع های مسکونی، شهرهای جدید و مسکن مهر و در کنار فضاهای آموزشی مطرح کرد که لاریجانی رئیس جلسه شنیدن این پیشنهاد بند 53 را مراعا گذاشت و با ارجاع این بند به کمیسیون تلفیق از این کمیسیون خواست تا بررسی بیشتری بر روی این طرح انجام دهد تا هم وظیفه ساخت فضاهای آموزشی، حوزه های علمیه و مساجد  به طور شفاف مشخص شود.

همچنین نمایندگان در ادامه رسیدگی به بند 54 گزارش کمیسیون تلفیق به پیشنهاد حذف این بند رأی دادند و در نهایت با توزیع درآمد حاصل از 60 درصد وجوه حاصله سهم شهرداری ها و دهیاری ها بین استان ها براساس قانون مالیات ارزش افزوده مخالفت کردند.

در بند 54 آمده بود در اجرای بند الف ماده 23 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب 8/12/89 به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور اجازه داده می شود نسبت به توزیع درآمد حاصل از 60 درصد وجوه حاصله سهم شهرداری ها و دهیاری های موضوع ردیف متفرقه 76-530000 این قانون بین استان ها براساس روابط تبصره 2 ماده 39 قانون مالیات بر ارزش افزوده اقدام نماید.

در پایان رسیدگی به بخش توسعه منطقه ای در لایحه بودجه حسن کامران نماینده اصفهان پیشنهادی برای الحاق به این بخش مطرح کرد که پیشنهاد وی با 106 رأی موافق 44 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از مجموع 209 رأی به تصویب رسید و به انتهای بند حذف شده 54 اضافه شد.

به این ترتیب بند ذیل به بخش توازن منطقه ای الحاق شد: عوارض ساخت و ساز و جرایم تخلفات ساختمانی خارج حریم شهرها و خارج محدوده روستاهای دارای دهیاری به حساب خزانه معین استان واریز تا صد درصد درآمد حاصل از آن در جهت توسعه و عمران روستاها میان دهیاری های همان استان توزیع و هزینه گردد.

کد خبر 2062596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha