پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ خرداد ۱۳۹۲، ۲۱:۰۵

اخبار کوتاه ورزشی استان قزوین

رئیس جدید هیئت تکواندو استان قزوین انتخاب شد/ رژه موتورسواران در قزوین

رئیس جدید هیئت تکواندو استان قزوین انتخاب شد/ رژه موتورسواران در قزوین

قزوین- خبرگزاری مهر: نائب قهرمانی ورزشکار قزوینی در مسابقات سنگ نوردی آسیا، انتخاب رئیس جدید هیئت تکواندو استان، کسب دو مدال توسط کاراته کاران مهمترین خبرهای ورزشی استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در مراسمی با حضور سید محمد پولادگر، رئیس فدراسیون تکواندو، محسن حق شناس، مدیرکل ورزش و جوانان استان و اعضاء، مجمع انتخاباتی ریاست هیئت تکواندو در سالن اجتماعات اداره کل ورزش وجوانان برگزار شد.

در این مراسم ایرج زاهد پور با کسب حداکثر آراء 19 رای ماخوذه به مدت چهار سال دیگر به عنوان رئیس هیئت تکواندو استان قزوین انتخاب شد.

رژه موتورسواران در قزوین
 

بمناسبت میلاد امام علی (ع) و سالروز آزاد سازی خرمشهر رژه بزرگ موتور سواران و اتومبیلرانان قزوینی با طرح "از شهیدان عشق تا شهدای گمنام" باشکوه خاصی در قزوین انجام شد.

در این همایش که از مزار شهدای قزوین تا مرقد مطهر شهدای گمنام در منطقه بارجین برگزار شد 100 ورزشکار با موتورهای کراس، خودروهای کلاسیک و آفرود شرکت داشتند که جلوه خاصی را در خیابانهای قزوین ایجاد کردند.

در پایان این مراسم مدیرکل ورزش وجوانان و رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان ضمن تشکر از کلیه شرکت کنندگان در این رژه، در خصوص آزادی خرمشهر مطالبی بیان کردند.

در پایان هدایایی به قهرمانان این هیئت اهداء شد.

ورزشکار قزوینی نایب قهرمان مسابقات سنگنوردی آسیا شد 
 
علیپور ورزشکار قزوینی در بخش سرعت رقابت های سنگ نوردی آسیا موفق به کسب عنوان دوم و دریافت نشان نقره شد.

علیپور رقابت نزدیکی با نفر نخست این رقابت ها سنگنورد چینی داشت و این ورزشکار شایسته قزوینی با کسب عنوان دوم این رقابت ها توانست بالاتر از سنگنورد اندونزیایی قرار گیرد.

علیپور یکی از برترین سنگنوردان آسیا در بخش سرعت است که پیش از این نیز سابقه حضور در رقابت های جهانی سنگنوردی سنگاپور را همراه با تیم جوانان کشورمان در کارنامه ورزشی خود به همراه دارد.

محمد وهابیˈ مربی قزوینی نیز در این مسابقات هدایت ملی پوشان سنگنوردی ایران را برعهده داشت.

بیست و یکمین دوره رقابت های سنگنوردی بزرگسالان آسیا که به میزبانی کشورمان در تهران برگزار شد، عصر جمعه با قهرمانی تیم ایران به پایان رسید.
 
کسب دو مدال توسط کاراته کاران قزوین

کاراته کاران پیشکسوت استان قزوین در مسابقات قهرمانی کاتای پیشکسوتان کشور صاحب یک طلا و دو نقره شدند.

در این دوره از رقابتها که با حضور علیرضا سمندر سرپرست و محسن آشوری دبیر فدراسیون برگزار شد 94 کاتاروی پیشکسوت در پنج رده سنی به روی تاتامی رفتند که در پایان این نتایج بدست آمد:  در رده سنی 35 تا 40 سال: بهروز اولادی از قزوین اول شد، مهدی رمضانی دوم و جواد صیادی سوم شد.

در رده سنی 40 تا 45 سال علیرضا بهرامی در رده اول جای گرفت، سید محمد موسوی پور از قزوین دوم و ابوالقاسم رمضانی سوم شد.

در رده سنی 45 تا 50 سال مقام اول به جواد درچه پور رسید، مقام دوم نصیب مهرداد جمالیان شد و مقام سوم را ماندگار فدائی کسب کرد.

در رده سنی 50 تا 55 سال فرید خطیری، سعید بستاوند و حسین سقا بترتیب اول تا سوم شدند.

در رده سنی بالای 55 سال، امیر منصورغازی اول شد و سید حسن جلیلیان از قزوین و مرتضی ابیاک بترتیب دوم و سوم شدند.

کد خبر 2062806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha