محمد رضا فعلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: پس از اعلام فراخوان نام نویسی در چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت تعداد 660 نفر از دانش آموختگان رشته های فنی و حرفه ای در 27 رشته در پورتال جامع سازمان ثبت نام و 343 نفر از آنان در مرحله شهرستانی مسابقات شرکت کردند.
وی افزود: بیشتر متقاضیان از میان جوانان ماهر شامل مهارت آموزان و مهارت آموختگان دوره های آموزش فنی و حرفهای، هنرجویان آموزش و پرورش شاخه های کار و دانش و فنی و حرفه ای و دانشجویان دانشکده های فنی و حرفه ای بودند.
فعلی با اشاره به تفکیک شهرستانی ثبت نام کنندگان در این مرحله یادآور شد: 279 نفر در کرج و در شهرستانهای اشتهارد، هشتگرد (شامل ساوجبلاغ و طالقان) و نظرآباد نیز به ترتیب 23، 22 و 16 شرکت کننده به رقابت پرداختند.
رئیس اداره اموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل فنی و حرفه ای استان البرز با بیان اینکه نتایج این مرحله تا پایان هفته جاری اعلام می شود، یادآور شد: مرحله استانی چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت مردادماه و مرحله کشوری مهرماه جاری برگزار می شود.
فعلی با بیان اینکه دو رشته صافکاری خودرو و پلی مکانیک در استان متقاضی نداشت، افزود: شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات در 27 رشته شامل آجرچينی، الكترونيك، تاسيسات الكتريکی، جواهرسازی، جوشكاری، خياطی (فناوری مد)، طراحی وب، فناوری اتومبيل، فناوری اطلاعات مديريت سيستمهای تحت شبكه، فناوری اطلاعات (راهكارهای نرم افزاری برای تجارت)، تبريد و تهويه، قنادی (شيرينی پزی)، آشپزی، كابينتساز چوبی، كاشی كاری دیوار و کف، كنترل صنعتی، لوله كشی و گرمایشی، فرز cnc، تراش cnc، پلی مكانيك، ساخت و توليد تیمی (سه نفره)، فناوری، طراحی گرافيك، طراحی مهندسی مكانيك، نجاری (اتصالات درب و پنجره)، مکاترونیک تیمی (دو نفره)، رباتیک تیمی (دو نفره)، طراحی فضای سبز تیمی (دونفره)، صافکاری خودرو و نقاشی خودرو برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت در 29 رشته از رشته های المپیادی برگزار می شود، رقابت مهارت آموزان البرزی در 27 رشته از آن را قابل توجه دانست.
فناوری اتومبیل و فناوری طراحی گرافیک پرطرفدارترین
وی در مورد رشته های پرطرفدار و رشته هایی که کمتر با استقبال مواجه شد، گفت: در بخش خواهران رشته فناوری طراحی گرافیک بیشترین و رشته های فناوری اتومیبل و کاشی کاری دیوار و کف کمترین متقاضی را داشت و در بخش برادران نیز رشته فناوری اتومبیل و نقاشی خودرو به ترتیب بیشترین و کمترین تعداد شرکت کنندگان را شاهد بود.
رئیس اداره آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل فنی و حرفه ای استان البرز كشف استعدادهای حرفهای جوانان، شناساندن اهميت آموزشهای مهارتی، شناسايی و معرفی افراد ماهر و نخبه، ترويج و ارتقاء فرهنگ مهارت آموزی و ايجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات، فن و تجارب حرفهای بين جوانان را از اهداف مسابقات ملی مهارت برشمرد.
شناسايی كمبودهای آموزشی مهارت، ارتقاء سطح استانداردهای آموزش مهارت در كشور، ايجاد انگيزه در جوانان برای كسب مهارت و فراهم كردن فرصت مناسب برای رقابت سالم بين جوانان كشور از دیگر اهدافی بود که فعلی از آنها نام برد.
به گزارش خبرنگار مهر، چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت انتخابی مسابقات جهانی 2015 برزیل در سه سطح شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می شود.
نظر شما