به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی باقری گفت: علاقمندان در 24 حرفه مهارتی حضور داشتند و از 631 نفر شرکت کننده 100 نفر را خانم ها و 531 را آقایان تشکیل می دهند.
باقری درخصوص رشته های مهارتی این دوره از مسابقات اظهار داشت: علاقمندان در حرفه های تأسيسات الکتريکي، فناوري اطلاعات – راه کارهاي نرم افزاري براي تجارت، آجرچيني، كاشيكاري ديوار و كف، طراحي گرافيك، الكترونيك، تبريد و تهويه، لوله كشي و گرمايشي، طراحي وب، طراحي مهندسي مكانيك و فناوري خودرو رقابت کردند.
وی گفت: شرکت کنندگان همچنین در رشته های صافكاري بدنه خودرو، نقاشي خودرو، اتصالات چوبي، جواهرسازي، كنترل صنعتي، فناوري اطلاعات – مديريت سيستم هاي تحت شبکه، جوشكاري، آشپزي، فناوري مد (خياطي) به صورت انفرادی به رقابت پرداختند.
وی افزود: در حرفه های طراحی فضای سبز، ساخت و توليد،رباتيك و مكاترونيك نیز مسابقات به صورت تیمی دونفره برگزار شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اظهار داشت: بیشترین تعداد شرکت کننده مربوط به حرفه فناوری اتومبیل با 145 نفر و حرفه های طراحی مهندسی مکانیک، اتصالات چوبی و صافکاری بدنه خودرو کمترین تعداد متقاضی را داشته اند.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که حدنصاب قبولی را کسب و در شهرستان رتبه برتر را کسب کنند در 31 مردادماه در مرحله استانی به رقابت خواهند پرداخت.
باقری یادآور شد: در سال گذشته نیز جوانان همدانی موفق به کسب مدال و دیپلم افتخار در رشته های مختلف در سطح کشور شدند و همچنین در مسابقات جهانی سال جاری نیز یکی از مهارت آموزان همدانی عضو تیم جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
نظر شما