۷ خرداد ۱۳۹۲، ۹:۰۲

تخم مرغ گیاهی وارد سبد خانواده ها می شود

تخم مرغ گیاهی وارد سبد خانواده ها می شود

دانشمندان در اقدامی که می تواند برای گیاهخواران خبر خوشی باشد، تخم مرغ های مغذی از مواد گیاهی ساخته اند که می تواند جایگزین تخم مرغ معمولی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، "جاش تتریک" مدیر اجرایی شرکت "همپتون کریک فودز" در سان فرانسیسکو سازنده تخم مرغ گیاهی گفت: برای دهه ها، تخم مرغ جایگزین انواع مختلفی از مواد غذایی شده است با این حال، شیوه های علمی بسیاری می تواند در نهایت به عرضه محصولات نوینی منجر شود که طعم خوبی داشته باشند.

به گفته وی بسیاری از مردم برای گوشت و تخم مرغ جایگزین هایی البته با نتایج کاملا متفاوت یافته اند. اما فقط هشت درصد گونه های گیاهی برای جایگزین غذایی کاوش شده اند، از این رو باید کارهای بیشتری برای جایگزینی تخم مرغ صورت گیرد.

محققان این شرکت برای دستیابی به نتایج بهتر، در حال ساخت مصنوعی تخم مرغ هستند.

تخم مرغ خواص شگفت انگیزی دارد از جمله توانایی برای ترکیب غذاهای بر پایه آب و چربی. از این رو این شرکت صدها ترکیب گیاهی را برای تعیین اینکه چه قدر می توانند خاصیت مخلوط کنندگی را داشته باشند آزمایش می کند.

دانشمندان در حال ساخت صدها میکروکیک با جایگزین های احتمالی تخم مرغ در لوله آزمایش هستند تا بتوانند تخم مرغ را در خوراکی های پختنی جایگزین کنند.

آنها همچنین در حال بررسی محتوای پروتئینی و وزن مولکولی بسیاری از ترکیبات مختلف هستند تا اطمینان حاصل کنند که این ترکیب می تواند جایگزین خواص مغذی تخم مرغ شود.

این شرکت اکنون یک محصول تخم مرغی پودری برای خوراکی های پخته شده ساخته است. این محصول آن قدر طبیعی بود که بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت یکی از این شیرینی ها را امتحان کرد و نتوانست تفاوت آنها را متوجه شود.

گام بعدی این شرکت ساخت یک تخم مرغ خوب زده شده است. آنها در حال حاضر گیاهی را در آسیا شناسایی کرده اند که با گرما منعقد یا جامد می شود فرایندی که موجب پخته شدن تخم مرغ می شود.

بر اساس اعلام این شرکت تولید تخم مرغ و دیگر محصولات دامی از نظر زیست محیطی هزینه بر است.

به گفته تتریک غذایی که دام مصرف می کند بسیار بیشتر از غذایی است که برای تغذیه 1.2 میلیارد نفری که شب ها گرسنه به بستر می روند تولید می کنند.

وی می گوید دام مسئول تولید 51 درصد گازهای گلخانه ای به خاطر نفخ شکمی و زمین های لازم برای تولید غذا هستند.

کد خبر 2064462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha