به گزارش خبرگزاری مهر، سردار رضا محمدي يگانه با اعلام اين خبر گفت: مأموران پليس مبارزه با موادمخدر استان با همکاري ديگر يگان هاي انتظامي سطح استان با تلاش شبانه روزي و تشديد مقابله با قاچاق مواد مخدر و مبارزه با قاچاقچيان و سوداگران مرگ و اشرافيت کامل بر حوزه استحفاظي و محورهاي فرعي و اصلي استان، موفق شدند در ارديبهشت سال جاري 104 دستگاه خودرو سبک و سنگين حامل و فعال در قاچاق مواد مخدر را شناسايي و متوقف کنند.
وي افزود: مأموران پر تلاش استان در يک ماهه گذشته ضمن شناسايي و انهدام 31 باند کوچک و بزرگ مواد مخدر و دستگيري عوامل تهيه، توزيع و حمل مواد مخدر 10 تن و 763 کيلو گرم انواع مواد مخدر کشف کردند.
فرمانده انتظامي استان هرمزگان مجموع مواد مخدر مکشوفه را هشت تن و 239 کيلو ترياک، دو تن و 516 کيلو حشيش،350گرم هروئين و کراک، 192 گرم شيشه و شش کيلو و 970 گرم ساير مواد عنوان کرد و اظهار داشت: در مقايسه با مدت مشابه سال قبل کشفيات مواد مخدر در سطح استان 67 درصد رشد داشته و اين استان به لحاظ کشفيات در ارديبهشت ماه در رتبه اول کشوري قرار دارد.
اين مقام انتظامي در ادامه با اشاره به خطرناک بودن مواد مخدر چه سنتي و چه صنعتي، گفت: دشمنان ايران اسلامي قصد دارند با وارد کردن مواد مخدر به کشور، قشر آينده ساز ما که همان جوانان غيرتمند کشور هستند تخريب کنند که در اين زمينه نيروي انتظامي مصمم و با تمام توان نقشه هاي شوم آنان را خنثي و در اين راه تا نابودي کامل آنان طرح هاي خود را به اجرا خواهد گذاشت.
سردار محمدي يگانه در پايان اعتياد را موجب از بين رفتن ثروت هاي ملي يک کشور دانست و خاطرنشان کرد: براي پيشگيري از اعتياد جوانان، ضروري است والدين و خانواده ها ضمن نظارت غير محسوس بر ارتباطات فرزندان خود، ارتباط صميمي با فرزندانشان داشته و مشکلات روحي و رواني آنان را با مشاور در ميان بگذارند.
نظر شما