پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ خرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۳۱

جعفری‌نسب عنوان کرد:

طرح ساماندهی آبگرم اهرم هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

طرح ساماندهی آبگرم اهرم هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

بوشهر - خبرگزاری مهر: فرماندار تنگستان گفت: طرح ساماندهی آبگرم اهرم هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد جعفری‌نسب ظهر سه‌شنبه در بازدید از طرح‌های عمرانی شهر اهرم اظهار داشت: در ایام انتخابات نباید وظایف خود را فراموش کنیم و در این باره با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته به‌صورت هفتگی به پروژه‌های عمرانی سرکشی و نظارت می‌شود.

وی به برخی از پروژه‌های در دست اجرای شهرستان تنگستان اشاره کرد و افزود: یکی از طرح‌های عمرانی در حال ساخت پروژه ساماندهی اطراف آبگرم اهرم است.

فرماندار تنگستان در ادامه بیان داشت: در حال حاضر این پروژه پیشرفت فزیکی 40 درصدی دارد و طبق زمان مقرر شده برای این پروژه، انشاالله در هفته دولت به بهره‌برداری می رسد.

جعفری نسب گفت: این پروژه اسفند ماه سال گذشته آغاز عملیات شده و از اعتبارات نفت مبلغ یک میلیارد ریال تخصیص اعتبار شده که تاکنون 50 درصد آن محقق شده است.

وی ادامه داد: این پروژه در زمینی به مساحت هفت هزار و 100 متر مربع که در آن فضای سبز،پارک بازی، محوطه‌سازی، آلاچیق و سرویس بهداشتی تعبیه شده است.

فرماندار تنگستان خاطرنشان ساخت: آبگرم اهرم جزو پنج چشمه آبگرم درمانی کشور است که ثبت ملی هم شده است.

کد خبر 2064984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha