پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ خرداد ۱۳۹۲، ۲۰:۳۵

طالبی تأکید کرد:

ضرورت همدلی دستگاه قضایی و امنیتی برای برگزاری انتخاباتی سالم در مازندران

ضرورت همدلی دستگاه قضایی و امنیتی برای برگزاری انتخاباتی سالم در مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری مازندران بر ضرورت همدلی بیشتر دستگاه قضایی و امنیتی برای برگزاری انتخاباتی سالم در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین طالبی عصر سه شنبه در نشست با مسئولان قضایی، انتظامی و امنیتی و اجرایی استان، عزت، سرافرازي و اقتدار كشور را نيازمند كار و تلاش دانست و گفت: بايد براي خدمت به مردم شبانه روزانجام وظيفه کنیم.

وی افزود: بايد در جريان انتخابات دركنار مسئولان امنيتي و اجرايي حاضر باشند و همه خود را در جهت ايجاد امنيت و آرامش در حوزه هاي قضايي مصروف کنند.

اين مقام قضايي، وضعيت امنيتي مازندران را خوب توصيف كرد و گفت: اين نشان از روحيه تعبد ديني و گرايش به ارزشهاي اسلامي مردم اين خطه ولايتمدار است.

وي با بیان اینکه رقابت تنگاتنگ و سالم  همراه با امنيت می طلبد شبانه روز در صحنه باشیم، افزود: در اینجا غفلت مضر بوده و لازم است در تمام حالات در کنار مسئولان باشیم.

طالبی بر ضرورت حفظ هماهنگی و همدلی دستگاه قضایی، امنیتی و اجرایی در امر انتخابات ریاست جمهوری و شوراها تاکید کرد و حاکمیت الله و دین را مهم ترین عامل ایجاد امنیت دانست.

وی گفت: هرچه حاکمیت الله و مبانی دینی در جامعه بیشتر تقویت شود، احساس آرامش و آسایش خاطر نیز بیشتر می شود.

تقویت بصیرت و تبعیت از ولایت فقیه

دادستان ساری نیز در این نشست با اشاره به صف آرایی دشمن در جهت ایجاد ناامنی و ناآرامی در انتخابات تصریح کرد: بصیرت و تبعیت از ولایت فقیه نقشه ها و کید دشمنان را برملا می سازد.

 حجت الاسلام اسدالله جعفری، به چهار شاخصه اصلی در امر انتخابات از ديدگاه مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: اولین شاخصه مشارکت حداکثری مردم است که باید تلاش کنیم این مهم محقق گردد تا ابعاد داخلی و بین المللی آن فراهم شود.

دادستان مرکز مازندران، دومین شاخصه را سلامت انتخابات عنوان کرد و افزود: این امر همکاری همه داوطلبان و طرفداران را می طلبد.

وی،امنیت انتخابات را سومین شاخصه نامید و افزود: امنیت یک مساله زیربنایی در زندگی انسان است که در انتخابات به عنوان یک شئون زندگی اجتماعی بیشتر نمود پیدا می کند که اين رسالت مهم و حساس  بر اساس قانون انتخابات بر عهده دستگاه های امنیتی و ناظر است.

جعفری، رقابت سالم را چهارمین شاخصه در راستاي انتخابات مطلوب برشمرد و گفت: باید شرایطی فراهم شود تا یک رقابت سالم و سازنده ایجاد شود تا امور اجرایی کشور به دست یک انسان متعهد ومتقي سپرده شود.

24 اسفند 92 به صورت همزمان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات میاندوره ای مجلس شورای اسلامی در مازندران برگزار می شود.
 




 

کد خبر 2065318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha