پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ خرداد ۱۳۹۲، ۹:۲۵

احمدپور در گفتگو با مهر:

حفر پنج حلقه چاه آب در رودسر/ مشکل کمبود آب آشامیدنی بزودی رفع می شود

حفر پنج حلقه چاه آب در رودسر/ مشکل کمبود آب آشامیدنی بزودی رفع می شود

رودسر – خبرگزاری مهر: رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی رودسر از حفر پنج حلقه چاه در مناطق روستایی این شهرستان خبر داد.

ذبیح الله احمدپور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این چاه ها سال گذشته در روستاهای ترشایه، رضامحله، داخل سایت سرمستان، رضا محله کلاچای، قاسم آباد علیا، قاسم آباد سفلی حفر شده است.

وی تصریح کرد: با حفر و تجهیز این چاه ها به سیستم برق و سایر تاسیسات مشکل کمبود آب روستانشینان این منطقه در آینده رفع خواهد شد.

رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی رودسر گفت: علاوه بر این 11 باب حوضچه تقلیل فشار (فشارشکن) در مجتمع کورتاشه چهار باب 40 مترمکعب، جواهردشت دو باب 20 مترمکعب، اوشیان یک باب 100 متر مکعب، بلترک یک باب 30 مترمکعب، پلط کله سرا یک باب 30 مترمکعب، مخزن فلزی حسین آباد یک باب 50 مترمکعب، زمین بتونی یک باب 300 مترمکعب در این شهرستان انجام شده است.

 وی همچنین از افتتاح  10 پروژه آب روستایی طی سال گذشته در این شهرستان خبر داد و افزود: پروژه آب آشامیدنی روستای پلط کله سرا از بخش چابکسر در هفته دولت به بهره برداری رسید.

احمدپور توسعه امکانات زیر ساختی در مناطق روستایی را یک ضرورت اساسی دانست و یادآورشد:  روستاها نقش مهمی در پیشرفت و اقتصاد کشور دارند.

شهرستان رودسر در شرق استان گیلان واقع شده است.

کد خبر 2065425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha