پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۱۳

برنامه سازمان خصوصی‌سازی برای عرضه سهام 3 شرکت در فرابورس

برنامه سازمان خصوصی‌سازی برای عرضه سهام 3 شرکت در فرابورس

سازمان خصوصی‌سازی برنامه عرضه سهام شرکت‌های دولتی در خردادماه جاری در فرابورس را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: بلوک 55 درصدی پتروشیمی تبریز در روز 18 خرداد و بلوکهای 100 درصدی فرش ایران و 16 درصدی پتروشیمی زنجان در روز 19 خرداد روانه میز فرابورس می شوند.

بالغ بر 2 میلیارد و 772 میلیون و 981 هزار و 200 سهم پتروشیمی تبریز معادل 55.66 درصد سهام این شرکت به ارزش پایه هر سهم 4076 ریال و ارزش کل پایه 11 هزار و 302 میلیارد و 671 میلیون و 371 هزار و 200 ریال به صورت 15 درصد نقد و بقیه اقساط 6 ساله از طریق فرابورس واگذار می شود.

مبلغ سپرده شرکت در این مزایده هم 339 میلیارد و 80 میلیون و 141 هزار و 136 ریال تعیین شده است و این میزان سهام به وکالت از سوی شرکت مادر تخصصی ملی صنایع پتروشیمی ایران روانه میز فروش خواهد شد.

همچنین 100 درصد سهام شرکت فرش ایران شامل 257 میلیون و 40 هزار سهم به ارزش پایه هر سهم 5493 ریال و ارزش کل پایه یک هزار و 411 میلیارد و 920 میلیون و 720 هزار ریال در روز یکشنبه 19 خرداد از طریق فرابورس واگذار می شود.

این شرکت به وکالت از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت عرضه می شود و سرمایه آن بالغ بر 257 میلیارد و 40 میلیون ریال ثبت شده است و خریدار می بایست برای شرکت در این مزایده 42 میلیارد و 357 میلیون و 621 هزار و 600 ریال را به حساب دولت سپرده کند.

بر اساس این گزارش، خریدار 20 روز کاری از معامله نهایی خرید این شرکت فرصت دارد 20 درصد مبلغ پیشنهادی خود را پرداخت نماید و بقیه را به صورت قسطی در مدت 6 سال بپردازد.

افزون بر این، بلوک 16.14 درصدی سهام پتروشیمی زنجان شامل 89 میلیون و 800 هزار سهم به ارزش پایه هر سهم 1828 ریال و ارزش کل پایه 164 میلیارد و 154 میلیون و 400 هزار ریال در روز یکشنبه 19 خرداد در فرابورس عرضه می شود.

این میزان به وکالت از سوی شرکت مادر تخصصی ملی صنایع پتروشیمی ایران به صورت 30 درصد نقد و بقیه اقساط 4 ساله روانه میز فرابورس خواهد شد.

سرمایه این شرکت 556 میلیارد و 322 میلیون ریال و مبلغ سپرده شرکت در این مزایده هم 4 میلیارد و 924 میلیون و 632 هزار ریال اعلان شده است.

کد خبر 2065747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha