به گزارش خبرنگار مهر، در اين همايش كه سه شنبه شب ازسوی هيئت ورزشهاي جانبازان و معلولان استان فارس برگزار شد، غلامرضا كمانه مديركل ورزش و جوانان، مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان فارس ، کشاورز مديركل بهزيستي استان فارس حضور داشتند.
در این همایش اسماعيل دلشاد رئيس هيئت ورزشهاي جانبازان و معلولين طی سخنانی از همه مسئوليني كه در امر هر چه بهتر اعزام تيم فوتبال قطع عضو استان فارس اين هيئت را حمايت كردند قدرداني و هدف از برگزاري اين همايش را تجليل از همسران قهرمانان فوتبال قطع عضو عنوان كرد.
همچنین در این همایش غلامرضا كمانه مديركل ورزش و جوانان استان فارس گفت: جانباز خودش يك نوع قهرماني است و قهرماني آن وقت مضاعف مي شود كه استمرار داشته باشد.
وی ضمن تقدیر از خانواده هاي ورزشكاران حاضر در همايش گفت: خانواده ها قدر اين ورزشکاران را بدانند، آنها هم از لحاظ روحي قهرمانند و هم از لحاظ اخروي هم از لحاظ فيزيكي در ميادين بين المللي قهرمانند كه توانسته اند پرچم پر افتخار جمهوري اسلامي ايران را به احتزاز در آورند.
مدیر کل ورزش و جوانان فارس ادامه داد: خانواده ها، بخصوص همسران ورزشكاران نقش بسزايي در ورزش جانبازان و معلولين دارند.
كمانه در ادامه از دلشاد رئيس هئيت ورزشهاي جانبازان و معلولين و همكاران وی تقديركرد.
نظر شما