پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ خرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۴۶

وزیر دفاع :

ارتش قدرتمند سوریه نیازی به سلاح ایران ندارد/ رونمایی از موشک‌ها و زیردریایی جدید در آینده نزدیک

ارتش قدرتمند سوریه نیازی به سلاح ایران ندارد/ رونمایی از موشک‌ها و زیردریایی جدید در آینده نزدیک

سردار احمد وحیدی در حاشیه جلسه امروزهیئت دولت گفت: ارتش سوریه قدرتمند است و نیازی به سلاح ندارد و ضرورتی نیست که ایران سلاح در اختیار آنها قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ، سردار احمد وحیدی وزیر دفاع در حاشیه جلسه امروز هیئت وزیران در جمع خبرنگاران از رونمایی قریب‌الوقوع موشک‌های جدید هواپایه و یک زیردریایی بومی و نیز افتتاح مرکز مراقبت فضایی خبر داد.

وزیر دفاع لغو تحریم تسلیحاتی تروریست‌ها در سوریه از سوی اتحادیه اروپا را محکوم کرد و گفت: اینکه اتحادیه اروپا بخواهد به تروریست‌ها در یک کشور سلاح برساند تا زیرساخت‌های یک ملت را تخریب کنند، اقدامی زشت و ناپسند است.

وی افزود: توسعه فعالیت‌های تروریستی مورد قبول هیچکس نیست و نشانگر سقوط است و برخی می‌خواهند دیگران را نیز با خود به گرداب سقوط ببرند.

سردار وحیدی متذکر شد که چنین اقداماتی ممکن است رویکرد و تصمیمات کشورهای دیگر در منطقه را نیز تغییر دهد.

وی بر همین اساس خاطرنشان کرد که باید نسبت به تحولات با هوشیاری کامل برخورد کرد تا هرچه زودتر بحران پایان یابد.

وزیر دفاع در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص ادعای غربی‌ها مبنی بر صدور سلاح از ایران به سوریه اظهار داشت: سوریه کشوری قوی است که در برابر رژیم صهیونیستی ایستاده است.

وحیدی افزود: نیازی به صدور سلاح به سوریه نیست و ضرورتی ندارد و ارتش سوریه قدرتمند است و در این روزها دیدیدم که نقش مهمی در پاکسازی مناطق مختلف این کشور از وجود تروریست‌ها داشته است.

وی در خصوص روابط ایران با روسیه در خصوص همکاری در بحث دریای خزر اظهار داشت: روابط ما در چارچوب نگاه صلح‌آمیز جمهوری اسلامی به دریای خزر است که در حال گسترش است.

کد خبر 2065945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha