پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ خرداد ۱۳۹۲، ۲۰:۴۸

فروزان مهر:

85 درصد مصوبات کارگروه ستاد تسهیل در خراسان رضوی محقق شد

85 درصد مصوبات کارگروه ستاد تسهیل در خراسان رضوی محقق شد

مشهد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان رضوی از محقق شدن 85 درصدی مصوبات کارگروه ستاد تسهیل استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین فروزان مهر در جلسه کارگروه ستاد تسهیل با اشاره به اجرایی شدن 85 درصد از مصوبات، لزوم برنامه ریزی برای تحقق کامل آن ها در راستای رفع مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی را مورد تاکید قرار داد.

استاندار خراسان رضوی گفت: از مجموع 674 درخواست رسیده به ستاد تسهیل و امور پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرک های صنعتی، تصمیمات لازم برای 598 درخواست اتخاذ شده است.

فروزان مهر گفت: تمام مصوبات این کارگروه که مبتنی بر قوانین موضوعه و اسناد بالادستی است برای دستگاه های اجرایی لازم الاجرا است.

وی تصریح کرد: رویکرد برگزاری جلسات کارگروه، حل مشکل واحدهای اقتصادی و صنعتی، تعامل حداکثری دستگاه های اجرایی با کارآفرینان، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران و حمایت از آنان در راستای رونق هر چه بیشتر عرصه کار و تولید در استان است.

استاندار خراسان رضوی گفت: باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا علاوه بر حفظ اشتغال موجود، شاهد بهبود فضای کسب و کار و توسعه پایدار اقتصاد استان باشیم.

فروزان مهر با تاکید بر توسعه سرمایه گذاری مبتنی بر ظرفیت های استان و تعامل بازار سرمایه با سایر حوزه ها بیان کرد: باید از تمام منابع و امکانات در راستای توسعه و شکوفایی اقتصاد استان استفاده کرد.

وی تاکید کرد: براساس اسناد بالادستی و برنامه پنجم توسعه، باید تولید ناخالص کشور سالانه هشت درصد ارتقا یابد و نرخ بیکاری تا پایان این برنامه به هفت درصد برسد که این مهم جز با برنامه ریزی مبتنی بر تفکر سیستمی و حرکت بر مدار اسناد توسعه و آمایش محقق نخواهد شد.

استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به ظرفیت های استان در حوزه های صنعتی و معدنی گفت: سهم خراسان رضوی از درآمد ناخالص ملی پنج درصد است و برای افزایش این سهم باید از ظرفیت هایی چون فعالیت شش هزار واحد صنعتی و معدنی و وجود 11هزار تعاونی فعال در استان استفاده شود.

کد خبر 2066187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha