پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۳۷

طاهایی اعلام کرد:

طرحهای سالمسازی دریای مازندران از 16 خرداد آغاز می شود

طرحهای سالمسازی دریای مازندران از 16 خرداد آغاز می شود

ساری- خبرگزاری مهر: استاندار مازندران، از آغاز طرح های سالمسازی دریای مازندران، از 16 خرداد سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی صبح پنجشنبه در ستاد سالم سازی دریای مازندران با اشاره به اینکه در ادوار گذشته دریا یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری استان بوده است، اظهار داشت: در گذشته مردم استان با آب درمانی و ماسه درمانی برای درمان برخی بیماری استفاده می کردند.

وی افزود: مردم با حضور در طرح دریا در کنار خانواده به نحوی شایسته از طرح سالم سازی دریا استفاده کنند.

استاندار مازندران یادآور شد: در دولت نهم و دهم با استفاده از بودجه تملک دارایی و هزینه ای به ارتقای شاخصه های فرهنگی توجه ویژه ای شده است.

طاهایی، از بکارگیری برخی از پیمانکاران طرح سالم سازی دریا که مقید و متدین به دین اسلام نبوده و شئونات اسلامی را رعایت نمی کنند، انتقاد کرد و از فرمانداران وشهرداران شهرهای ساحلی خواست تا در تعیین مجریان طرح دریا تجدید نظر کنند.

عدم پرداخت مطالبات ناجیان غریق

این مقام مسئول با بیان اینکه سال گذشته تعهد یک میلیارد تومان برای ناجیان غریق تعیین شده است، گفت: هنوز به دلیل مشکلات اعتباری نتوانستیم بخشی از مطالبات ناجیان غریق را پرداخت کنیم.

وی با بیان اینکه برای ساخت نیروگاه سیاه بیشه چالوس حدود دو هزار میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: 70 درصد اعتبار این نیروگاه در دولت نهم ود هم تامین شده است.

استاندار مازندران با اعلام اینکه در بین هشت نامزد ریاست جمهوری کاندیدای دولت نداریم، افزود: مسئولان دستگاه اجرایی و فرمانداران استان مراقب باشند تا بیت المال کشور برای انتخابات به نفع نامزد خاصی هزینه نشود.

وی از برگزاری همایش فرمانداران کشور، شنبه هفته آینده در وزارت کشور برای تبیین حماسه سیاسی خبر داد.

طاهایی، برگزاری انتخابات 24 خرداد را محوری ترین مسئولیت دولت در سال 92 اعلام کرد و تصریح کرد: 17 هزار و 500 نفر نامزد شوراهای شهر و روستا در مازندران با یکدیگر رقابت می کنند.

 

 

 

کد خبر 2066229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha