پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۴۴

ماموستا مجتهدي در گفتگو با مهر:

رفع بيكاري در اولويت كارهاي دولت بعدي باشد/گراني بايد هر چه سريعتر مهار شود

رفع بيكاري در اولويت كارهاي دولت بعدي باشد/گراني بايد هر چه سريعتر مهار شود

سنندج - خبرگزاری مهر: امام جمعه سنندج گفت: رفع بيكاري و تلاش براي ايجاد فرصت هاي شغلي بايد در اولويت كارهاي دولت بعدي باشد.

ماموستا حسام الدین مجتهدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نيازهاي كنوني كشور و لزوم توجه بيشتر به آنها، اظهار داشت: بیشترین مشکل امروز در کشور و به ویژه در استان هایی مانند کرمانشاه، ایلام، کردستان و استان های کمتر توسعه یافته بیکاری جوانان است.

وی با اشاره به اينكه دولت بعدي بايد در راستاي جبران عقب ماندگي هاي كشور برنامه هاي بهتري را در دستور كار قرار دهد، افزود: اشتغال در این مناطق در سطح پایینی قرار دارد که می طلبد دولت و رئیس جمهور آینده نسبت به این مهم برنامه و راهکاری اصولی و نتیجه بخش داشته باشد.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اينكه بيكاري از جمله اصلي ترين مشكلات مردم كشور به ويژه استان كردستان به شمار مي رود، ادامه داد: بیکاری و مشکلات مرتبط با اقتصاد، معضلات جدی را برای مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه به وجود آورده است.

ماموستا مجتهدی یادآور شد: برای جلوگیری از ایجاد مشکلات بیشتر برای مردم، رئیس جمهور آینده باید با جدیت و برنامه ریزی دقیق ضمن کنترل وضعیت اقتصادی جامعه برای رفع بیکاری و توجه به معیشت مردم راهکار و برنامه های مدونی را ارائه دهد.

وی در پايان با اشاره به تورم موجود در جامعه و آسیب های ناشی از آن، توجه به قشر محروم و نیازمند را در شرایط کنونی ضروری دانست و بیان کرد: مقام معظم رهبری بر ریشه کن کردن گرانی ها و مهار تورم برای افزایش رضایت عمومی تاکید کرده اند.

کد خبر 2066341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha