پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ خرداد ۱۳۹۲، ۷:۱۲

جلیلی:

سفرهای استانی بسیار خوب اما ناکافی بود/ کسانی که از رهبری زاویه گرفتند جا مانده و تباه شدند

 سفرهای استانی بسیار خوب اما ناکافی بود/ کسانی که از رهبری زاویه گرفتند جا مانده و تباه شدند

نامزد انتخابات ریاست جمهوری سفرهای استانی دولت را گامی در حرکت بخشیدن به دستگاه اداری کشور دانست و گفت: سفرهای استانی کار بسیار خوبی بود اما کافی نبود لذا باید سفرهای وزارتخانه ای به استانها راه اندازی شود تا اشکالات این بخش نیز شناسایی و برطرف شود.

به گزارش خبرنگار مهر از قزوین، سعید جلیلی شنبه شب در جمع مردم قزوین در مسجد امام خمینی(ره) گفت: در شرایط کنونی باید با ولایت فقیه همراه شویم تا هر پیشرفتی که در نظر داریم محقق شود و بتوانیم از پیچ های تاریخی و فتنه هم عبور کنیم.

وی افزود: هر گونه انحراف،عقب ماندن و یا جلو زدن از ولایت غرق شدن را بدنبال دارد و فرجامی نخواهد داشت و در سه دهه گذشته همه کسانی که از رهبری زاویه گرفتند دیدیم که جا ماندند و دچار تباهی شدند و کسانی که همراهی کردند قله های بزرگی را فتح کردند.

جلیلی تصریح کرد: امروز در پیچ تاریخی دیگری قرار داریم و برای تداوم بخشیدن به مسیر پیشرفت کشور دو مبنای اسلام و ولایت فقیه و به مشارکت درآوردن مردم در همه عرصه ها ضروری است.

نمونه سازی اسلامی مرحله جدید در کشور است

این نامزد ریاست جمهوری بیان کرد: پس از پیروزی و تثبیت انقلاب اسلامی وارد مرحله جدید نمونه سازی اسلامی شده ایم و با تنومند شدن درخت قدرتمند جمهوری اسلامی امروز جهان هم در انتظار یک الگوی مناسبی از پیشرفت و مقاومت اسلامی است که باید آرمانهای خود را محقق کنیم.

جلیلی یادآورشد: الگوی اسلامی ایرانی برای پیشرفت امروز به یک شاهد زنده برای ارائه در سطح دنیا نیاز دارد و اگر بخواهیم شواهدی از این الگو ارائه دهیم استان قزوین برای این کار کافی است و شخصیت های ارزشمندی مانند رجایی، بابایی و ابوترابی سه الگویی هستند که نماد تبعیت از ولایت فقیه بودند و نشان دادند عدالت خواهی با کارآمدی و ساده زیستی هیچ منافاتی ندارد و می تواند مبنای خدمت گذاری به مردم باشد.

وی افزود: این افراد برجسته نشان دادند که می توان در کنار داشتن مسئولیتی بالا خدمتگزاری صادق بود و هیچکاه ارتباط خود را با مردم فراموش نکرد و به آنها خدمت کرد.

این نامزد ریاست جمهوری اظهارداشت: هیچ بن بستی نمی تواند در مسیر اندیشه ناب دینی قرار گیرد و داشتن ظرفیت های کشور نشان می دهد بسیاری از تهدیدها را می توان به فرصت تبدیل کرد به طوری که مرحوم ابوترابی زندان دشمن را به مدرسه تبدیل کرد، شهید رجایی دولت را با همه سختی ها بخوبی اداره کرد و شهید بابایی رکوردهایی زد که چشم همه خیره شد.

جلیلی بیان کرد: اگر امروز از یک اندیشه صحبت می کنیم و باور ماست مبتنی بر یک شاهد زنده است و الگویی برای آینده تلقی می شود و اگر بخواهیم پیشرفت کنیم این کار بجز تکیه بر اسلام ناب محمدی محقق نخواهد شد.

این نامزد ریاست جمهوری یادآورشد: گفتمان اسلام ناب محمدی جز با توده های مردم جلو نخواهد رفت زیرا مردم پشتیبان این حرکت هستند و در مسیر رهبری این مهم را ممکن می کنند و آرمان بزرگ پیشرفت اگر در همه جریانات حکومت جاری شود به پیشرفت کمک خواهد کرد.

دولت جدید باید ساختار اداری سیاسی را اصلاح کند
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی یادآورشد: رئیس جمهور آینده باید بتواند ساختار اداری سیاسی کشور را اصلاح و به گونه ای تنظیم کند تا ظرفیت های تک تک مردم در این چارچوب شکوفا شود.

وی گفت: اگر ساختار اداری سیاسی کشور پالایش نشود توقف ایجاد شده منجر به حرکت نخواهد شد که وظیفه مهم رئیس جمهور رفع این توقف و کندی در حرکت است.

جلیلی سفرهای استانی رئیس جمهور را گامی در حرکت بخشیدن به دستگاه اداری کشور دانست و گفت: سفرهای استانی کار بسیار خوبی بود اما کافی نبود لذا باید سفرهای وزارتخانه ای به استانها راه اندازی شود تا اشکالات این بخش نیز شناسایی و برطرف شود.

قزوین با قابلیت قطب کشاورزی و صنعتی

این نامزد ریاست جمهوری بیان کرد: قزوین می تواند قطب کشاورزی و صنعتی کشور باشد و با حمایت از تولید می توان بیکاری و تورم را حل کرد و اگر رئیس جمهور قوانین مصوب مجلس، برنامه پنج ساله، چشم انداز بیست ساله و سیاست های ابلاغی رهبری را اجرا کند مشکلات بیکاری و تورم حل شدنی است.

جلیلی گفت: عدالت در توزیع منابع باید از سوی رئیس جمهور دنبال شود تا مردم این حرکت را ببینند و امیدوار شوند.

11 هزار میلیارد تومان در دست 23 نفر

وی بیان کرد: عده ای می گویند دادن یارانه که برای کل کشور 2800 میلیارد تومان است به افزایش نقدینگی منجر شده اما نمی گویند که 70 هزار میلیارد تومان به عده ای خاص داده شده که هنوز آن را بازنگردانده اند و در ردیف معوقات بانکی است.

جلیلی تصریح کرد: 11 هزار میلیارد تومان هم به 23 نفر داده شده که از این افراد شش نفر اول حدود پنج هزار میلیارد تومان در دست دارند که در کار تولید هم نیستند که این ساختار باید اصلاح شود.

وی گفت: اگر 15 هزار میلیارد تومان اعتباری که از صندوق توسعه ملی به بخش کشاورزی اختصاص داده شده مدیریت شود می توان ظرفیت های این بخش را تا حدود زیادی بالا برد.

جلیلی اظهارداشت: هنر دولت باید این باشد که ظرفیت های مادی و نیروی انسانی در بخشهای صنعت، کشاورزی را به هم نزدیک کرده تا شکوفایی کشور محقق شود.

ایران در اقتدار کامل است

نامزد ریاست جمهوری تصریح کرد: مسیری که انقلاب طی کرده امروز باعث شده در موقعیت ممتازی باشیم و اگر شش کشور قدرتمند می نشینند تا مانع دستیابی ایران به انرژی هسته ای شوند ناشی از این اقتدار روز افزون است.

نشست سعید جلیلی با استقبال گسترده مردم و جوانانی روبرو شد که از ساعتها قبل منتظر حضور نامزد مورد علاقه خود بودند وبا شعارهای انقلابی از وی استقبال کردند.

در این مراسم حجت الاسلام مرتضی حسینی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی هم ضمن اعلام حمایت از سعید جلیلی گفت: ما جلیلی را اصلح می دانیم و تا زمانی که پیرو رهبری باشد از وی حمایت می کنیم.
     

کد خبر 2067969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha