پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۵۴

آیت الله نوری همدانی:

وهابیت معضل بزرگ جهان اسلام است

وهابیت معضل بزرگ جهان اسلام است

قم - خبرگزاری مهر: مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه حضرت امام(ره) وهابیت را مذهبی ساختگی و انحرافی می دانستند، اظهار داشت: الان وهابیت باعث اغلب جنایت و کشتارهای مسلمانان در جهان اسلام است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی شامگاه شنبه در جمع اعضای ستاد بزرگداشت پنجاهمین سالگرد قیام 15 خرداد گفت: انقلاب اسلامی بزرگترین رویداد تاریخ اسلام است و باعث زنده شدن ارزش‌های اصیل اسلام شده است.

قیام 15 خرداد برگرفته قیام سیدالشهداست

وی با بیان اینکه ریشه‌های اسلام روی پنج اصل مهم استوار است، اظهار داشت: بعثت پیامبر اعظم(ص)، واقعه غدیر خم، قیام روز عاشورا و ظهور منجی عالم بشریت زنجیره‌های منسجم و بهم پیوسته اسلام هستند.

استاد برجسته حوزه علمیه با تاکید بر اینکه برخی با انکار واقعه غدیر خم و ایجاد حادثه عاشورا اسلام را به انحراف و انزوا کشاندند، ادامه داد: قیام خونین روز عاشورا تنها راه رسیدن به صراط مستقیم و اسلام اصیل است.

وی با بیان اینکه همه قیام‌های آزادی‌خواهانه جهان اسلام منشعب از قیام سید الشهدا(ع) است، گفت: حضرت امام نیز با الگوبرداری از این نهضت اصیل اسلامی و رهبری انقلاب اسلامی ایران، اسلام را از انزوا و انحراف نجات داد.

سکوت در مقابل وهابیت، روا نیست

آیت الله نوری همدانی با ابراز نگرانی از اینکه دنیای کفر و ارتجاع سعی در نابودی و انزوی اسلام دارد، بیان داشت:  انقلاب اسلامی ظرفیت‌های زیادی از جمله ولایت فقیه، ارتباط معنوی مردم با رهبری و جهاد و شهادت دارد.

وی با تاکید براینکه قیام 15 خرداد یک قیام عاشورایی بود، افزود: اگر قیام 15 خرداد سرنوشت ساز و ماندگار شد به دلیل این بود که از قیام سید الشهدا الگوبرداری شده بود و امام رحمه الله علیه، ازپیشوا و امام خود درس پایداری و شجاعت گرفته بود.

این مرجع تقلید شیعیان با اعلام این مطلب که وهابیون ضاله با پول و امکانات اعراب مزدور جهان اسلام را به انحظاط و آشوب کشیده‌اند، گفت: این گروه ضاله آنقدر جسور و وقیح شده‌اند که آشکارا حتی در اماکن مقدسه عربستان به شیعیان توهین و جسارت می‌کنند.

وی با تاکید براینکه این گروه به نام اسلام، کمر به نابودی مسلمانان بسته اند، ادامه داد: الان باید هوشیار بود دیگر با یکسری اعمال واجب نمی‌توان ادعای مسلمانی کرد باید جلوی حسارت و وقاحت این عده ایستاد و علیه آنها باید افشاگری و قیام کرد.

کد خبر 2068109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha