پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲

با هدف همکاریهای بهداشتی و درمانی؛

تهران میزبان اجلاس وزرای گروه جی 5

تهران میزبان اجلاس وزرای گروه جی 5

قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل، با اشاره به ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای تشکیل سازمان همکاریهای سلامت گروه 5 (G5)، از برگزاری این اجلاس در آینده نزدیک به میزبانی تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدحسین نیکنام گفت: این گروه متشکل از کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان، عراق و همچنین سازمان جهانی بهداشت است که همکاریهای بهداشتی مشترکی را پیگیری می کنند.

وی ادامه داد: این همکاریها از آن جهت برای ما اهمیت دارد که ما نمی‌توانیم فقط به شرایط بهداشتی کشور خودمان نظر کنیم و ارتقای شرایط بهداشتی کشورهای همسایه هم به نوعی تامین بهداشت کشور خودمان است.

نیکنام از دعوت وزیر بهداشت ایران از این گروه برای حضور در تهران خبر داد و افزود: در آینده نزدیک اجلاس وزرای گروه 5 (G5) در تهران برگزار خواهد شد.

کد خبر 2069643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha