به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابراهیم رئیسی سه شنبه در مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی در حرم منور رضوی اظهار کرد: وقتی همه مردم به تکلیفشان عمل کنند شکستی در کار نخواهد بود و آن کسانی که شکست می خورند دشمنان انقلاب و نظام هستند.
معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: امام خمینی(ره) قبل از اینکه مجاهد در عرصه نبرد باشند در مجاهدت نفسانی با خودشان پیروز شدند.
حجت الاسلام رئیسی افزود: امام خمینی(ره) علم را به معنی واقعی آن محضر خدا می دانستند و اعمال و رفتار و کردارشان نیز بر هیمن مبنا بود و در واقع حضرت امام خمینی یک عالم ربانی بودند که همه وجودشان دلبسته به حق بود.
وی گفت: امام خمینی(ره) در قله بلند ایمان و عمل ایستادند و به مردم گفتند شما هم این راه را بیاید و تفاوت ایشان با دیگر متفکران جهان نیز در همین مسئله است چرا که دیگر متفکران جهان می گفتند این راه را بروید اما امام در ابتدا راه ایمان و تقید را خودشان پیمودند و بعد به مردم گفتند اگر می خواهید ملکوتی شوید این راه را بیایید.
معاون اول قوه قضائیه علمای دینی و روحانیت را مرکز توجه و اعتماد مردم دانست و اظهار کرد: بیشترین قشر و صنفی که شهید تقدیم کشور و انتقلاب کرده همین قشر روحانیت است.
حجت الاسلام رئیسی بیان کرد: امروز حقوق بشر گوش فلک را کر کرده است و دگر خواهان جهان برای جلب نظر دیگران را به منظور کسب مناع شخصی فریاد می کشند امام امام خمینی(ره) و ائمه(ع) ما که دگر خواهی در سیره شان موج می زند دگر خواهی هایشان فقط برای خدا بوده است.
وی با اشاره به تفاوت ماهوی بین انتخابات کشورمان با نظام لیبرال دموکراسی غربی بیان کرد: در کشور ما انتخابات و شرکت در آن هم برای مردم و هم برای کسانی که در معرض انتخاب قرار می گیرند بر مبنای تکلیف مداری است.
معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: وقتی همه مردم در انتخابات به تکلیفشان عمل کنند شکستی برای هیچ یک از نامزدها و طرفداران آنها وجود نخواهد داشت و آن کسانی در این عرصه شکست خواهند خورد که جزء دشمنان نظام و انقلاب هستند.
حجت الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه خط امام خمینی(ره) یکسری شاخص های مانند ولایت مداری، دشمن شناسی، کوتاه نیامدن در برابر دشمنان و مقابه با دشمنان جزء آن شاخص ها است گفت: راه کوتاه آمدن در برابر دشمنان راه نا امیدی است.
نظر شما