پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۴۵

ناظمی اردکانی:

یک میلیون و 600 هزار نفر رأی ‌اولی در انتخابات حضور دارند

یک میلیون و 600 هزار نفر رأی ‌اولی در انتخابات حضور دارند

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور گفت: بالغ بر یک میلیون و 600 هزار نفر رأی ‌اولی در انتخابات حضور دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ناظمی‌اردکانی صبح جمعه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر تمام اداره‌های ثبت‌احوال برای رأی اولی ها شناسنامه عکس‌دار کرده و کارت ملی صادر نموده اند، اظهار کرد: ثبت‌احوال کشور برای اعلام تعداد واجدین شرایط شرکت در انتخابات، مرجعیت دارد.

وی با اشاره به اینکه خراسان‌رضوی بعد از تهران بیشترین واجدین شرایط رأی را دارد، افزود: این استان با بیش از چهار میلیون نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات، بعد از تهران بیشترین واجدین شرایط رأی را به خود اختصاص داده است.

ناظمی اردکانی تصریح کرد: در این دوره تعداد واجدیدن شرایط برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری در سطح کشور بالغ بر 50 میلیون نفر است که در این راستا خراسان‌رضوی با چهار میلیون نفر پس از استان تهران بیشترین تعداد واجدین شرایط شرکت در انتخابات را به خود اختصاص داده است.

وی در خصوص کارت ملی هوشمند عنوان کرد: باید در انتخابات‌ آینده با فراگیرشدن کارت هوشمند ملی، أخذ رأی هم با کارت هوشمند انجام شود اما در حال حاضر در این انتخابات برای فرمانداران و بخشداران در سراسر کشور کارت هوشمند ملی صادر شد تا زمینه امنیت در فضای مجازی حاصل شود.

وی افزود: در جریان برگزاری انتخابات، ثبت‌احوال وظیفه خود را آن‌گونه که در قانون مشخص شده انجام می دهد و با استفاده از فناوری‌های جدید در زمینه اعتبار سنجی مدارک هویتی اقدام می کند.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور یادآور شد: در روز أخذ رأی مدارک شرکت‌کنندگان اعتبارسنجی می شود و بر این مبنا در قانون پیش‌بینی شده که در انتخابات داشتن کارت ملی ضروری است و با این وسیله هویت رأی دهندگان و مدارک آنان با پایگاه جمعیتی کشور تطبیق داده خواهد شد.

کد خبر 2070692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha