به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا عارف شنبه شب در جمع مردم بیرجند اظهارکرد: ما در دولت اصلاحات به یکی از آرزوهای شما که استان شدن بود پاسخ مثبت دادیم و بنده هم توفیق داشتم پس از استان شدن در خدمت شما و در جریان مشکلات و مسائل استان شما قرار گیریم.
وی بیان داشت: به شما نوید می دهم که در دولت پیشرفت و توسعه استان را به صورت جدی پیگیری کنیم.
وی بیان کرد: باید برای پیشرفت و توسعه استان از منابع استان استفاده کرد، استفاده از منابع غنی زیرزمینی، کشاورزی، بازرگانی و بازارچه های مرزی جزو اولویت های اصلی استان خواهد بود.
عارف ادامه داد: علاقه مندم به تمام شهرستانهای استان سفر کنم اما متاسفانه این توفیق حاصل نشد و در فرصت های بعدی امیدوارم این توفیق حاصل شود.
وی تصریح کرد: من به عنوان یک اصلاح طلب در صحنه حضور یافتم اصلاح طلب یعنی صبر، سعه صدر، پاسخگویی به دغدغه مردم، پاسخگویی به مشکلات معیشتی مردم و تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: اصلاحات یعنی برخورد غیرسیاسی با مسائل فرهنگی اجتماعی کشور، حضور حماسه آفرین، مشارکت، شایسته سالاری و مردم سالاری، حاکمیت عقلانیت و خرد ورزی به امور عقلانیت، استفاده از خرد جمعی در حل و فصل مشکلات کشور.
وی گفت: آماده ام تا از تجربه موفق دولت اول اصلاحات برای حل مشکلات کشور کمک بگیرم و تا مشکلات معیشتی مردم را با استفاده از تجربه موفق دولت اول اصلاحات به سامان برسانم مشکلات بیکاری نسل جوان را رفع کنم.
وی بیان داشت: آماده ام تا به جای 700 هزار فرصت شغلی در سال یک میلیون فرصت شغلی ایجاد کنم.
عارف اظهارکرد: از تجربه موفق اصلاحات در کنترل تورم استفاده خواهم کرد و کمر گرانی و تورم را خواهیم شکست.
وی افزود: آمده ام تا مشکلات مسکن شما جوانان را حل کنم و مشکل مشکل ازدواج جوانان را حل کنم تا به مشکلات کشاورزان بپردازم و خرید تضمینی محصولات بیمه محصولات و بیمه کشاورزان را دنبال کنم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مشکلات معیشت ، بیکاری و بیمه کارگران را حل خواهم کرد و از همه ظرفیت های قانون اساسی برای پیشرفت و تعالی و توسعه و توقعات و انتظارات جوانان استفاده می کنم و مشکل اعتیاد جوانان را به سامان خواهم رساند.
نظر شما