پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ خرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۲۸

دسترسی پژوهشگران به تمامی اطلاعات تحقیقاتی/ امکان به اشتراک گذاری اطلاعات

دسترسی پژوهشگران به تمامی اطلاعات تحقیقاتی/ امکان به اشتراک گذاری اطلاعات

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران از بروزرسانی سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی – سمات- خبر داد و گفت: بزودی امکان دسترسی پژوهشگران و محققان به تمامی اطلاعات تحقیقاتی این سامانه فراهم می‌شود.

امید فاطمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی، تمامی اطلاعات تحقیقاتی کشور شامل پایان نامه، مقاله، طرح پژوهشی، کتاب پژوهشی و بودجه های پژوهشی دستگاههای حاکمیتی و شرکتهای دانش بنیان را شامل می‌شود اظهار داشت: حدود 3 سال است که اطلاعات علمی و تحقیقاتی دستگاههای حاکمیتی با ابلاغ قانونی بودجه در سامانه "سمات" وارد می شود و توسط شورایعالی علوم تحقیقات و فناوری - عتف- تصویب و برای تعیین بودجه به مجلس ارسال می شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون دستگاههای دولتی و حاکمیتی ملزم به وارد کردن تمامی اطلاعات پژوهشی تحقیقاتی شان در این سامانه هستند، اضافه کرد: تمامی اطلاعات تحقیقاتی این دستگاهها در این سامانه وجود دارد و قابل استفاده برای دستگاههای اجرایی است.

فاطمی با تاکید براینکه هنوز امکان دسترسی پژوهشگران سامانه سمات فراهم نشده است، گفت: بزودی با بروزرسانی این سامانه، پژوهشگران و محققان می توانند به این سامانه متصل شده و به اطلاعات دسترسی داشته باشند و یا اطلاعات تولید کنند؛ در همین حال آمادگی ایجاد یک شبکه اجتماعی در سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی نیز دیده شده است تا پژوهشگران بتوانند این اطلاعات تحقیقاتی را مبادله کرده و به اشتراک بگذارند.

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات گفت: هم اکنون اطلاعات موجود در سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی کشور برای حدود 1200 دستگاه اجرایی قابل دسترسی است و این دستگاهها براساس نام کاربری خود می توانند به تولید اطلاعات بپردازند و اطلاعات تحقیقاتی شان را ارسال کنند.

کد خبر 2072847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha