حسن قهرماني مطلق در گفتگو با 1مهر عنوان کرد: طبق قانون استفاده از امکانات دولتي و نهادها و سازمانهاي وابسته به دولت در تبليغات انتخاباتي نامزدها ممنوعيت دارد که با توجه به تخلف يکي از نهادهاي عمومي وابسته به دولت مراتب برای برخورد قانوني به مراجع ذيصلاح گزارش شد.
وي نحوه تبليغات انتخاباتي نامزدها را يکي از ملاکهاي قضاوت و انتخاب توسط مردم عنوان کرد وافزود: کسي که با بي قانوني و بي اخلاقي تبليغات انتخاباتي خود راپيش مي برد قطعا در کار مديريت شهري نيز ناموفق خواهد بود.
فرماندار همدان با اشاره به مشاهده برخي از مصاديق تبليغات غير قانوني در عملکرد ستادهاي تبليغاتي نامزدهاي شوراي اسلامي شهر همدان يادآور شد: امحاء، مخدوش کردن و الصاق تبليغات روي تبليغات نامزدي ديگر از جمله اين موارد است.
وي افزود: علاوه بر مشاهده بسياري از تبليغات انتخاباتي غيرقانوني در محلهاي غير مجاز بعضا در برخي از محلهاي مجاز تعيين شده نيز شاهد چسباندن آثار تبليغاتي نامزدها روي يکديگر و ايجاد لايه اي از آثار تبليغاتي نامزدها هستيم.
قهرماني مطلق از جمع آوري 30مورد بنر تبليغاتي غير مجاز نامزدها از سطح شهر همدان خبر داد و تاکيد کرد: تذکراتي نيز به برخي از ستادهاي تبليغاتي نامزدها داده شده که در صورت بي توجهي کميته نظارت برتبليغات انتخابات در اين خصوص اقدام به جمع آوري آثار تبليغاتي غير مجاز خواهد کرد.
نظر شما