پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۸:۰۷

حیدری خبرداد:

2هزار نفر ناظر انتخابات ریاست جمهوری در استان بوشهر هستند

2هزار نفر ناظر انتخابات ریاست جمهوری در استان بوشهر هستند

بوشهر- خبرگزاری مهر: سرپرست دفتر شورای نگهبان استان بوشهر گفت: شورای نگهبان در استان بوشهر با حضور بیش از 2هزارناظر در شعب اخذرای در امرانتخابات ریاست جمهوری نظارت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حیدری  عصر سه شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار داشت: انتخابات از عرصه‌های تجلی وحدت محسوب می‌شود و همه باید برای برگزاری انتخابات باشکوه تلاش کنیم.

سرپرست دفتر شورای نگهبان استان بوشهر با بیان اینکه نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری بر عهده شورای نگهبان است افزود: شورای نگهبان از ابتدا تا انتهای انتخابات اگر تخلفی انجام شود می‌تواند انتخابات را باطل کند.

وی افزود: وظیفه دیگر شورای نگهبان تایید صلاحیت داوطلبان است که در این دوره شاهد تصمیم قاطع شورای نگهبان در احراز صلاحیت‌ها بوده ایم.

حیدری خاطر نشان کرد: از توطئه های دشمن کم اهمیت جلوه دادن انتخابات است که مردم بصیر و انقلابی ما بویژه مردم استان بوشهر همواره حضوری با شکوه داشته‌اند و توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند.

این مسئول تاکید کرد: از متغیزهایی که نقش مهمی در افزایش امنیت ملی دارد حضور حداکثری در انتخابات است که باید برای تحقق این مهم تلاش شود.

سرپرست دفتر شورای نگهبان استان بوشهر با بیان اینکه امکانات برپایی انتخابات باشکوه از جمله ارائه آموزشهای لازم فراهم شده است افزود :با دقت  و حساسیت لازم  در امر نظارت بر انتخابات تلاش می کنیم و هیچگونه کم کاری نخواهیم داشت.

وی تاکید کرد: شورای نگهبان در استان بوشهر با حضور بیش از 2هزارناظر در شعب اخذرای در امرانتخابات ریاست جمهوری نظارت می‌کند.

حیدری افزود: تخلفات انتخاباتی با توجه به حضور فعال ناظران و دست اندرکاران انتخابات بسیار کم است.

 

کد خبر 2074156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha