پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۲۲

روحاني:

من اهل تخریب نیستم/ براي كسب راي از دین و شهدا استفاده نمی‌کنم

من اهل تخریب نیستم/ براي كسب راي از دین و شهدا استفاده نمی‌کنم

بجنورد - خبرگزاري مهر: كانديداي انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري با اشاره به اظهارات تخريبي برخي از كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري، گفت: اگر ديگر رقباي انتخابات رياست جمهوري مسير تخريب را در پيش گرفته و سخنان ناشايست مي گويند؛ من اهل تخريب نيستم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن روحاني عصر چهارشنبه در جمع حاميان و هواداران خود در بجنورد؛ مركز استان خراسان شمالي، اين استان را گنجينه فرهنگ ها و سرزمين شعر و موسيقي دانست و گفت: خراسان شمالي مهد شعرا و بزرگان و سرزمين آزادگان و عزت آفرينان است.

وي با بيان اينكه ملت بزرگ ايران خود را براي حركتي سرنوشت ساز و خلق حماسه 24 خرداد ماه آماده مي كند، با تاكيد بر مشاركت مردم در انتخابات جمعه هفته جاري، اظهار داشت: ما مي خواهيم از گراني، بيكاري، رنج بيماري، مشكلات دانشجويان و حقوق تضييع شده بانوان دولتي بسازيم كه در آن عدالت، آزادي و عزت ايرانيان تضمين شود.

حجت الاسلام روحاني در ادامه با اشاره به اظهارات تخريبي برخي از كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري، اضافه كرد: اگر ديگر رقباي انتخابات رياست جمهوري مسير تخريب را در پيش گرفته و سخنان ناشايست مي گويند؛ من اهل تخريب نيستم.

پشت سر دين و شهدا پنهان نمي شوم

وي با بيان اينكه من هيچ گاه براي كسب راي از خون شهدا استفاده نخواهم كرد، افزود: هشت سال در دفاع مقدس و شانزده سال در مبارزات نهضت و انقلاب اسلامي بوده ام اما نه از انقلاب و نه از دفاع مقدس براي راي خود استفاده نمي كنم.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بيان اينكه نه امروز و نه فردا پشت سر دين و شهيدان پنهان نخواهم شد، اظهار داشت: خون و راه شهدا را ارج مي نهيم اما اهل سوء استفاده از آنها نيستيم.

حجت الاسلام روحاني اضافه كرد: ما بايد خودمان را فداي راه شهيدان كنيم نه آنكه آنها را فداي مقام خود نماييم.

وي گفت: به همه قول مي دهم كه دولت آينده ، يعني دولت تدبير و اميد، اهل تبعيض نخواهد بود و براي اين دولت كرد و ترك و فارس و ... مساوي خواهند بود.

اين عضو مجلس خبرگان رهبري با اعلام اينكه دولت آينده دولت ادب و اخلاق خواهد بود و به كسي در اين دولت توهين نخواهد شد، گفت: در اين دولت حتي به آنهايي كه در طي اين هشت سال همواره به ما تهمت زدند نيز تهمت نخواهيم زد و مقابله به مثل نمي كنيم.

حجت الاسلام روحاني تصريح كرد: دولت تدبير و اميد نخواهد گذاشت ارزش پول ملي در طي شش ماه به يك سوم كاهش يابد.

كانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري اظهار داشت: دولت وي اهل پذيرش ذلت و سازش و تسليم در برابر دشمنان كشور نيست اما ماجراجويي هم نخواهد كرد.

حجت الاسلام روحاني اضافه كرد: دولت آينده گراني را با استفاده از فكر و برنامه نخبگان و مديران لايق كنترل و كاهش خواهد داد و بيكاري را نيز با ايجاد رونق در كشاورزي، صنعت و توريسم كاهش داده و به نرم جهاني مي رسانيم.

وي گفت: دولت تدبير و اميد با دنيا تعامل سازنده خواهد داشت و در اين دولت قدم به قدم مسير اتحاد و ايجاد اجماع بين قواي ديگر و مسئولين طي مي شود.

نماينده ولي فقيه در شورای عالی امنیت ملی كشور تصريح كرد: همه بايد بدانند كه بدون وحدت و هماهنگي با بزرگان نظام، معضلات كشور حل نخواهد شد.

وي عنوان كرد: همه بايد در زير خيمه واحد ايران، اسلام و ولايت جمع شويم و با حفظ وحدت براي رفع مشكلات موجود در كشور تلاش نماييم.

 

کد خبر 2074940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha