به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی مولوی صبح جمعه هنگام رای دادن در مسجد علی بن موسی الرضا (ع) منطقه حسن آباد نهاوند گفت: تمام تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات با شکوه و خلق حماسه بی نظیر مردم فراهم شده است.
مولوی گفت: از ساعات اولیه اخذ رای حضور مردم در شعب اخذ رای برای حضور در انتخابات مطلوب بوده به حدی که در بعضی از شعب، مردم برای شرکت در انتخابات به صف ایستاده اند.
وی ادامه داد: شرکت در انتخابات وظیفه شرعی و همگانی است و امروز دشمنان اسلام در کمین کمرنگ کردن حضور مردم در عرصه انتخابات هستند.
فرماندار نهاوند عنوان کرد: ملت ایران نسبت به آرمانها و ارزشهای والای اسلامی و امام راحل پایبند هستند و امروز با خلق یک حماسه دیگر مشت محکمی بر دهان دشمنان ملت و کشور خواهند زد.
امام جمعه نهاوند نیز بعد از رای دادن در انتخابات گفت: حضور در انتخابات وظیفه همگانی و شرعی ملت ایران است که امروز باید با حضور حداکثری ملت همراه باشد.
حجت الاسلام عباسعلی مغیثی گفت: نظام جمهوری اسلامی ثمره عمر امام خمینی(ره) و خون شهداست که باید شکر گذار این نعمت باشیم که یکی از مراحل شکر گذاری این نعمت حضور در انتخابات است.
مغیثی ادامه داد: ایران اسلامی بعد از 35 سال تبدیل به قدرت برتر منطقه شده است و امروز تصمیم گیری در عرصه های جهانی بدون توجه به ایران امکان پذیر نیست.
وی در پایان افزود: حضور در انتخابات نقشه های دشمنان را خنثی و ابهت ایران را در معادلات جهانی افزایش می دهد و مردم ایران اقتدار و عزت خود را بار دیگر به نمایش خواهند گذاشت.
نظر شما