به گزارش خبرنگار مهر، تيم هاي تراکتور سازی تبریز، ملوان بندرانزلي، راه آهن شهر ري، فولاد خوزستان و فولادگستر تبريز تیم هایی هستند که جهت حضور پرقدرت در ليگ برتر فوتبال كشور اردوي آمادگي خود را در اردبيل برپا می کنند.
البته از بین این تیم ها در حال حاضر سه تیم فولادگستر تبريز، تراکتور سازی تبریز و ملوان اردوهای خود را در سرعین و اردبیل آغاز کرده اند و دو تیم فولاد و راه آهن نیز طی روزهای آینده به استان سفر می کنند.
اردوی تيم ملوان بندر انزلي که هم اکنون در سرعین برگزار می شود تا 29 خرداد ماه ادامه خواهد داشت؛ اين تيم كه از 21 خرداد ماه در اين شهر اردو زده، تمرينات خود را در ورزشگاه كارگران اردبيل انجام مي دهد و اعضا تيم در سرعين مستقر هستند.
تیم تراکتور سازی تبریز نیز از 25 خرداد در اردبیل اردو زده و به گفته مسئولان آن این اردو به مدت 5 روز ادامه خواهد داشت.
همچنين تيم فولاد گستر تبريز نيز از 18خرداد در اردبيل حضور دارد، اين تيم تمرينات خود را در ورزشگاه تختي اردبيل برگزار مي كند و در هتل مستقر است. اين تيم نيز تا 29 خردادماه در اردبيل به تمرينات خود ادامه خواهد داد.
تيم هاي راه آهن شهر ري از 27 خرداد تا هفتم تير و فولاد خوزستان از 30 خرداد تا هشتم تير ماه اردو هاي آمادگي و تمرينات خود را در اردبيل سرعين و ورزشگاه تختي نير برپا خواهند كرد.
پيش از این تيم پرسپوليس تهران از 12 تا 21 خردادماه جهت برپايي اردوي آمادگي خود در اردبيل حضور داشت.
نظر شما