پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۲۳

لاریجانی در جمع جانبازان مجلس:

دموکراسی امروز ایران مدیون جانبازان است

دموکراسی امروز ایران مدیون جانبازان است

رئیس مجلس شورای اسلامی حاکمیت مردم سالاری در ایران را نتیجه جانبازی جانبازان و ایثارگران خواند و گفت: فرزندان امام لباس جهاد بر تن کردند و عزت امروز ما مدیون آن هاست.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر روز  دوشنبه در جمع کارمندان و نمایندگان جانباز مجلس طی سخنانی به توفیق ملت ایران در انتخابات اشاره کرد و گفت: انرژی بزرگی برای نظام و انقلاب با حضور چشم گیر مردم در انتخابات بوجود آمد که حاصل آن آبرو و اقتدار و سرافرازی برای نظام بود.

وی گفت: گرچه برخی کشورهای غربی در بهتی که از حضور ملت پیدا کردند در اظهار نظرها و اطلاعیه ها نتوانستند این حضور چشمگیر را کتمان کنند. اما این بیماری همیشگی برای غربی ها وجود دارد که باید نیشی به انقلاب بزنند بنابراین آن را ضمیمه کردند و از چیزهای مضحکی که گفتند این بود که علی رغم سانسور شدید مردم حضور پیدا کردند.

لاریجانی ادامه داد: چه سانسوری؟ مردم حضور پیدا کردند و کاندیداها هم در برنامه های تلویزیونی حرفشان را زدند این بیماری غربی است که نمی تواند نیشی نزند.

رئیس مجلس گفت: کشورهای منطقه دیکتاتور هستند اما چون منافع غرب را حفظ می کنند ، با اینکه انتخاباتی هم برگزار نمی کنند،غرب درمورد آنها سکوت می کند. 

وی گفت: ایران 34 سال است که انتخابات برگزار می کند و در این انتخابات از همه طیف ها و سلایق حضور داشتند حتی کسانی که خیلی از ارزش های انقلاب دور بودند در انتخابات حضور پیدا کردند ،

غربی ها نمی توانند این صحنه را درک کنند و کینه خود را نسبت به انقلاب در بیانیه هایشان می بینیم. بغضی در بیانیه ها دارند که به جای این که تشویق کنند که مردم سالاری در ایران است نیش می زنند.

رئیس مجلس گفت: کاری به جلف بازی آن ها در صحنه بین المللی نداریم. این که مردم سالاری در ایران عمیق است نتیجه جانبازی و حمایت های معنوی کسانی است که فرزندان امام هستند و لباس جهاد به پا کردند و عزت امروز ما مدیون آنهاست.

لاریجانی گفت: سرافکندگی برای کسانی است که لباس جهاد ندارند. ملت ما فکر جهادی را جزء حیات خود قرار داده لذا امروز سرافراز است. لذا همه ما مدیون عزیزان جانباز هستیم و اگر کسی غیرت ملی داشته باشد باید نسبت به جانبازان همیشه متواضع باشد. عزت کشور ما نتیجه جانبازی آن هاست.

لاریجانی گفت: برای مجلس جمهوری اسلامی افتخاری است که شما جانبازان زینت مجلس هستید. کارکنان مجلس که مزین به کثوت جانبازی هستند زینت مجلس هستند.

به گزارش مهر لاریجانی در این دیدار با لوح تقدیر از کارکنان و نمایندگان جانباز مجلس تقدیر کرد.

کد خبر 2078699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha