به گزارش خبرنگار مهر، سید کاظم اولیایی ظهر دوشنبه در حاشیه جلسه شورای مسکن استان در جمع خبرنگاران اظهارکرد: این اعتبار برای پروژه های شاخص از جمله بهره برداری سه بیمارستان سربیشه، درمیان و سرایا ن و گاز رسانی به شهر ارسک و چهار روستا، بخشی از باند دوم مسیرهای اصلی و راه های روستایی بالای 50 خانوار هزینه خواهد شد.
وی بیان داشت: این پروزه های به زودی به بهره برداری می رسند.
وی خواستار پیگری مدیران برای جذب 100 درصدی اعتبارات سال گذشته استان شد و بیان داشت: مدیران برای جذب اعتبارات ملی را نیز از ادارات مرکزی خود پیگیری کنند.
وی افزود: تمامی مبلغ استانی پروژه های مهر ماندگار تخصص یافته و در اختیار دستگاههای اجرایی قرار گرفته است.
وی همچنین بر اولویت بندی برای اجرای پروژه های عمرانی سال 92 نیز تاکید کرد و افزود: اولویت اجرا با پروژه های نیمه تمام که پیشرفت فیزیکی بالایی دارند خواهد بود.
نظر شما