پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۴۷

سنایی در گفتگو با مهر:

اصلاح‌طلبان و و مستقل‌های مجلس فراکسیون جدید تشکیل نمی‌دهند/ نارضایتی از دولت دلیل پیروزی روحانی بود

اصلاح‌طلبان و و مستقل‌های مجلس فراکسیون جدید تشکیل نمی‌دهند/ نارضایتی از دولت دلیل پیروزی روحانی بود

نماینده مردم نهاوند در مجلس با بیان اینکه نمایندگان اصلاح طلب و معتدل مجلس قصد تشکیل فراکسیون جدیدی را ندارند گفت: بحث ها و گفتگو هایی مبنی بر اینکه نمایندگانی که به دیدگاه دولت نزدیک هستند با یکدیگر منسجم تر شده و با دولت آینده ارتباط بیشتری داشته باشند مطرح شده است.

مهدی سنایی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حضور گسترده مردم در انتخابات و رای 40 میلیونی مردم به مجموع کاندیداها دستاورد بزرگی برای نظام ،مردم و رهبر معظم انقلاب بود.

وی افزود: برای هر نظام سیاسی چیزی بزرگ تر از این نیست که مردم به ایجاد تغییر و تحول از طریق ساز و کار باور داشته باشند.

نماینده مردم نهاوند اظهار داشت: این انتخابات شکاف های اجتماعی را کاهش، امید را افزایش و اعتماد را به بخش های مختلف و گروه های سیاسی برگرداند.

وی در خصوص پیروزی روحانی در یازدهمین دوره انتخابات اظهار داشت: یکی از دلایل این پیروزی نارضایتی مردم از عملکرد سال های گذشته دولت است ضمن این که نمی توان خدمات و توفیقات دولت را در این دوره نادیده گرفت اما مردم ماحصل این عملکرد را مثبت ندانستند.

سنایی در ادامه افزود: نکته مشترک در اظهارات هر هشت کاندیدا انتقاد نسبت به وضعیت موجود بود و مردم این انتقاد را تایید کردند و با رای خود اعلام کردند نسبت به این وضعیت راضی نیستند.

وی خاطر نشان کرد: مردم برای تغییر وضعیت فعلی و برای حل و فصل مشکلات داخلی و خارجی از بین هشت کاندیدا احساس کردند که روحانی رویکرد مناسبتری دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی افزود: فکر می کنم روحانی با روش اعتدال و میانه روی خود به شکلی عمل خواهد کرد که گروه های مختلف سیاسی به شرایط امیدوار شوند.

نماینده مردم نهاوند با بیان این که شخصیت روحانی برای مردم جذاب جلوه کرد، گفت: مناظرات کمک کرد تا مردم بفهمند روحانی باهوش و موقعیت سنج است به طوری که توانست توانایی های خود را در مناظرات نشان دهد.

وی در پاسخ به این سوال که نمایندگان اصلاح طلب و مستقل مجلس به دنبال تشکیل فراکسیون جدیدی هستند؟ گفت: بحث ها و گفتگو های مشورتی در خصوص این که تماس هایی با دولت آینده برقرار باشد مطرح شده است اما این که فراکسیون جدیدی راه اندازی کنیم خیر، بیشتری این مطرح بوده که نمایندگانی که به دیدگاه دولت نزدیک هستند با یکدیگر منسجم تر شده و با دولت آینده ارتباط بیشتری داشته باشند.

 

کد خبر 2079895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha