پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۳۴

با سخنرانی اسکانلون؛

درسگفتار اوهیرو در آکسفورد ارائه می‌شود

درسگفتار اوهیرو در آکسفورد ارائه می‌شود

درسگفتار اوهیرو در سال جاری از سوی توماس اسکانلون استاد فلسفه دانشگاه هاروارد در دانشگاه آکسفورد ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این درسگفتار به طور سالانه برگزار می‌شود و از درسگفتارهای مهم فلسفی در دانشگاه آکسفورد به شمار می‌رود.

توماس مایکل اسکانلون فیلسوف معاصر، استاد سابق دانشگاه پرینستون و استاد فعلی دانشگاه هاروارد است. حوزه مطالعاتی او منطق ریاضی، اخلاق و فلسفه سیاسی است. وی از شاگردان جان رالز فیلسوف معروف آمریکایی است.

"چه چیزی را ما به یکدیگر مدیون هستیم"، "دشواری تساهل"، "نظریه اخلاق" و "ابعاد اخلاقی" از جمله آثار او به شمار می‌روند.

این درسگفتار در شهریور ماه سال جاری در دانشگاه آکسفورد ارائه می شود.

این برای دومین بار است که اسکانلون در آکسفورد درسگفتار ارائه می کند. بار اول اسکانلون در سال 2009 میلادی در قالب درسگفتار مشهور جان لاک در دانشگاه آکسفورد به بررسی موضوع واقعگرا بودن درباره دلایل پرداخت.

اسکانلون از توسعه دهندگان نظریه قراردادگرایی اخلاقی است. او بر اساس این نظریه سعی در یکپارچه کردن دیدگاههای مختلف نسبت به موضوع محوری اخلاق دارد. او این موضوع محوری را "آنچه که ما به یکدیگر مدیون هستیم" می‌نامد. تعیین حدود مرزهای هنجاری و تجویزی این "مدیون بودن به دیگران و رفتار مجاز" در این نظریه مورد توجه اسکانلون است.

کد خبر 2080225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha