به گزارش خبرنگار مهر، حسین عنایتی ظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از کشاورزان نمونه خراسان جنوبی، اظهارداشت: خرید و فروش محصولات کشاورزی تاثیر بسزایی در افزایش درآمد تولیدکنندگان و کاهش هزینه ها دارد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون هشت هزار و 200 مورد خرید و فروش اینترنتی محصولات کشاورزی استان انجام شده است، افزود: این محصولات به ارزش 245 میلیون تومان به فروش رسیده است.
عنایتی اضافه کرد: خرید و فروش محصولات کشاورزی به صورت اینترنتی در سال جاری 50 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه انار فردوس هم اکنون به صورت پستی با بسته بندی مخصوص انجام می شود، افزود: خرید و فروش اینترنتی در فروشگاه های ویژه فروش این محصولات بالاترین سود را نصیب تولیدکنندگان اصلی می کند.
مدیرکل پست خراسان جنوبی با بیان اینکه این استان از 85 فروشگاه در تجارت الکترونیک برخوردار است، عنوان کرد: در این فروشگاه ها محصولات استراتژیک و اقتصادی استان خرید و فروش اینترنتی می شود.
نظر شما