پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ خرداد ۱۳۹۲، ۲۱:۱۷

در سال گذشته؛

بیش از 40 هزار درخواست مساعدت به کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد ارسال شد

بیش از 40 هزار درخواست مساعدت به کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد ارسال شد

یاسوج – خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال گذشته بیش از 40 هزار و 369 فقره درخواست از طریق مردم به کمیته امداد استان ارسال شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید فرهادی بعدازظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از این تعداد یکهزار و 245 مورد از طریق نمایندگان مجلس، نماینده ولی فقیه در استان و ائمه جمعه،33 هزار و 916 مورد خودمعرف و بقیه نیز از طریق سایر سازمانها به این نهاد معرفی شده اند.

وی بیان داشت: در سال گذشته هشت هزار و 629 متقاضی بیش از شش میلیارد و 291 میلیون ریال به صورت بلاعوض از خدمات موردی این نهاد بهره مند شدند.

فرهادی اظهار داشت: دو هزار و 276 نفر از مراجعه کنندگان به کمیته امداد درخواست جهیزیه و کمک هزینه ازدواج داشتند که از این تعداد به 302 نفر پس از تحقیق و بررسیهای لازم  کمک هزینه ازدواج تا سقف 10 میلیون ریال پرداخت شد.

وی تصریح کرد: 936 نفر نیز که دارای شرایط لازم بودند، مساعدتهای درمانی دریافت کردند.

فرهادی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برنامه های این نهاد افزود: پیشرفت خدمات این نهاد باید مطابق آیین نامه های اجرایی تحقق یابد.

مدیر کل کمیته امداداستان اظهار داشت: تلاش ما این است که با توجه به آیین نامه های جدید نسبت به اجرای صحیح و رفع نواقص و ابهامات برنامه های اجرایی اقدام کنیم.

فرهادی هدف از سرکشی به ادارات کمیته امداد شهرستانها را بررسی و ارزیابی عملکردها و پیگیری مشکلات هر منطقه و تلاش برای رفع این مشکلات عنوان کرد و گفت: تلاش می شود با بازدیدهای مستمر از مناطق مختلف در طول سال، برای کاهش مشکلات مددجویان این مناطق تلاش کرد.

کد خبر 2080952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha