پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۸:۵۴

نصیری مطرح کرد؛

آمادگی شهرداری خرم آباد برای احداث دیواره های ورزش اسکواش در برخی پارک ها

آمادگی شهرداری خرم آباد برای احداث دیواره های ورزش اسکواش در برخی پارک ها

خرم آباد - خبرگزاری مهر: شهردار خرم آباد از آمادگی شهرداری برای ایجاد زیرساخت های ورزش اسکواش در برخی از پارک های این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هرمز نصیری ظهر شنبه در نشست با مسئولان هیئت اسکواش استان لرستان اظهار داشت: شهرداری خرم آباد آمادگی دارد این رشته جذاب را در حوزه شهرداری و پارک ها با همکاری هیئت اسکواش توسعه دهد.

وی ادامه داد: در این راستا امیدواریم بتوانیم در دو یا چند پارک در شهرستان خرم آباد دیواره های اسکواش باز و یا نیمه کورت را با همکاری هیئت اسکواش احداث کنیم.

شهردار مرکز لرستان همچنین در مورد حمایت از تیم های ورزشی اسکواش در استان نیز گفت: در صورتیکه اعضای شورای شهر خرم آباد حمایت مالی و کمک به تیم اسکواش خرم آباد در لیگ برتر را مصوب کنند آمادگی داریم بتوانیم این تیم را نیز در لیگ دسته اول اسکواش کشور مورد حمایت قرار دهیم.

مهرداد صالحی دبیر هیئت اسکواش لرستان نیز در این دیدار با قدردانی از توجه شهرداری خرم آباد به حوزه ورزش یادآور شد: به زودی تفاهم نامه ای دو جانبه بین شهرداری خرم آباد و هیئت اسکواش لرستان برای توسعه اسکواش در ابعاد همگانی در پارک های شهرستان خرم آباد به امضا خواهد رسید.

وی با بیان اینکه در لرستانبیش از چهار سال از فعالیت هیئت اسکواش می گذرد، عنوان کرد: ورزشکاران این استان با وجود اینکه ابزار اولیه یعنی سالن تخصصی اسکواش را در اختیار ندارند ولی موفقیت های بسیاری را برای استان کسب کرده اند.

کد خبر 2082045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha