پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ تیر ۱۳۹۲، ۸:۵۹

رئیس دانشگاه علامه خبر داد:

همکاری حوزه و دانشگاه در تدوین سند پیوست فرهنگی فضای مجازی

همکاری حوزه و دانشگاه در تدوین سند پیوست فرهنگی فضای مجازی

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از تدوین سند پیوست فرهنگی در فضای مجازی با همکاری این دانشگاه، حوزه علمیه، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دانشگاه امام صادق (ع) و جهاد دانشگاهی خبر داد.

حجت الاسلام سید صدرالدین شریعتی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: هفته گذشته در نشستی که با حضور آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری مدیرحوزه علمیه قم، دکتر نامی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مسئولان جهاد دانشگاهی و دانشگاه امام صادق (ع)، در قم برگزار شد، بر تهیه سند پیوست فرهنگی در فضای مجازی تاکید شد.

وی در مورد اینکه آیا این پیوست فرهنگی فقط ویژه رایتل خواهد بود، گفت: پیوست فرهنگی که تهیه می شود فقط مختص رایتل نبوده بلکه بیشتر تجهیزات فناوری در فضای مجازی را شامل خواهد شد که فاقد پیوست فرهنگی بوده و تهیه پیوست فرهنگی برای آنها لازم و ضروری است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی به تهدیدات فرهنگی که در فضای مجازی صورت می گیرد اشاره کرد و گفت: دانشگاه و حوزه می تواند با تهدیداتی که در فضای مجازی علیه فرهنگ و فضای اجتماعی صورت می‌گیرد مقابله کند.

کد خبر 2082301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha