پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ تیر ۱۳۹۲، ۱۲:۲۸

اخبار خراسان شمالی/

اعزام گروه های جهادی به کالیمانی/ اعطای تسهیلات اشتغال زایی از اعتبارات سفر رهبری

 اعزام گروه های جهادی به کالیمانی/ اعطای تسهیلات اشتغال زایی از اعتبارات سفر رهبری

بجنورد - خبرگزاری مهر: اعزام گروه های جهادی به منطقه محروم کالیمانی، اعطای تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان کمیته امداد از اعتبارات سفر رهبری و ... از مهمترین عناوین اخبار امروز خراسان شمالی است.

 به گزارش خبرگزاری مهر، مسئول دبیرخانه هدایت حرکت‌های جهادی بسیج سازندگی خراسان شمالی از برنامه اعزام گروه‌های جهادی بسیج به مناطق محروم از چهارم تیرماه خبر داد.

مسعود مرواری با اشاره به اینکه نخستین گروه جهادی متشکل از 70 نفر از دانشجویان بسیجی استان تا سه روز آینده اعزام خواهد شد، گفت: این گروه به مدت 15 روز در منطقه کالیمانی از توابع شهرستان مانه و سملقان خدمت‌رسانی خواهند کرد.

وی ادامه داد: این گروه جهادی در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، آموزش، اشتغال‌زایی، مشاغل خانگی در بحث اقتصادی مقاومتی به فعالیت می‌پردازند.

مسئول دبیرخانه هدایت حرکت‌های جهادی بسیج سازندگی خراسان شمالی همچنین از اعزام گروه جهادی علویان ویژه بسیج مساجد و محلات استان به منطقه محروم تراقی ترک خبر داد و افزود: این گروه جهادی به استعداد 30 نفر از 10 تیرماه سال جاری به مدت یک هفته اعزام می‌شود.

مرواری اضافه کرد: گروه جهادی اعراف نیز 22 مرداد امسال از ستاد سپاه استان به مدت یک هفته به روستای محروم ایزمان از بخش گیفان اعزام خواهند شد.

 کاروان راهیان نور از جاجرم به غرب کشور اعزام شد

مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی گفت: کاروان راهیان نور از شهرستان جاجرم به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شد.

سرهنگ نصرالله یزدان‌پناه گفت: کاروان راهیان نور اعزامی از ناحیه جاجرم در قالب چهار دستگاه اتوبوس به استعداد 200 نفر به مناطق عملیاتی کرمانشاه و ایلام اعزام شد.

وی یادآور شد: زائران طی مدت پنج روز از مناطق عملیاتی غرب بازدید خواهند کرد.

مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی گفت: اعزام کاروان‌ها تا قبل از ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و در ماه رمضان اعزامی صورت نخواهد گرفت.

پرداخت وام اشتغال به محرومان خراسان شمالی آغاز شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان شمالی گفت: پرداخت تسهیلات اشتغال نیازمندان زیرپوشش این نهاد از محل اعتبارت سفر مقام معظم رهبری آغاز شده است.

امان‌الله حسین‌پور با اشاره به تخصیص 500 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال برای محرومان زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی از محل اعتبارت سفر مقام معظم رهبری به استان اظهار کرد: طبق این مصوبه نیمی از این اعتبار در سال 92 و باقیمانده نیز در سال 93 در اختیار مددجویان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه کمیته امداد جمعیت کثیری از محرومان استان را در پوشش خود دارد، افزود: بر این اساس مقرر شد، 71 درصد از این اعتبارات به محرومان زیرپوشش این نهاد اختصاص یابد.

حسین‌پور سهمیه محرومان کمیته امداد از این مصوبه پر خیر و برکت را 350 میلیارد ریال برشمرد و گفت: در حال حاضر 175 میلیارد ریال از اعتبارت این مصوبه تخصیص یافته است و از طریق سه بانک کشاورزی، ملی و ملت به مددجویان پرداخت می‌شود.

کد خبر 2082399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha