پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ تیر ۱۳۹۲، ۸:۵۶

سردار احمدی مقدم:

امنیت عدالت و پیشرفت را به دنبال دارد/ ارتبا ط مردم با حکومت عامل اصلی در امنیت است

امنیت عدالت و پیشرفت را به دنبال دارد/ ارتبا ط مردم با حکومت عامل اصلی در امنیت است

زنجان - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی کشور با اشاره به اینکه امنیت عدالت، پیشرفت و توسعه را به دنبال دارد، گفت: امنیت بستر لازم را برای اجرای عدالت مهیا می کند و موجب می شود امکانات براساس عدالت توزیع شود و جامعه روند پیشرفت را طی کند و همه از امکانات به صورت یکسان استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم شامگاه سه شنبه در دیدار با کارکنان نیروی انتظامی استان زنجان امنيت در جامعه و بين مردم را امری بسيار لازم و ضروری خواند و افزود: اگر امنيت نباشد عدالت، توسعه، آبادانی و اشتغال نيز امكانپذير نخواهد بود.

وی گفت: امنیت مقدمه عبادت، خداپرستی و عدالت است و در این راستا اگر امنيت نباشد عدالت مفهومی ندارد.

فرمانده ناجا اظهار داشت: وجود امنيت و عدالت موجب می شود تا تمام امكانات به طور يكسان در سطح جامعه توزيع شود و همه از امكانات يكسان برخوردار شوند.

سردار احمدی مقدم تاکید کرد: عامل اصلی امنیت ارتباط مردم با حکومت است چرا که مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران حکومت را از آن خود می دانند بنابراین این امر بسیار مهم است.

استان زنجان از شاخص های امنیتی بالایی برخوردار است

وی استان زنجان را جزو امن ترین استانهای کشور معرفی کرد و گفت: استان زنجان از بالاترين شاخص های امنيتی برخوردار است و در این راستا پليس تمام تلاش خود را برای ايجاد امنيت در جامعه به كار می گیرد تا مردم احساس امنيت بيشتری داشته باشند.

فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: ین استان در مقوله جرایم خشن، آدم ربایی، سرقت مسلحانه و گروگان گیری در درجه صفر است چرا که مردم این استان مردمی متدین و حسینی بوده و فرهنگ و شعور بالایی دارند.

سردار احمدی مقدم هدف از سفر به این استان را ارزیابی عملکرد کارکنان پلیس در برنامه نیمه پنجم توسعه کشور عنوان کرد و افزود: در نیمه اول برنامه یک ارزیابی و در پایان این برنامه هم یک ارزیابی صورت می گیرد. 

سردار احمدی مقدم به انتخابات 24 خردادماه اشاره کرد و افزود: انتخابات در کشور با امنیت کامل برگزار شد و در انتخابات ریاست جمهوری مردم پیروز شدند و مردم شعور بالای سیاسی خود را به دشمن نشان دادند.

وی یادآور شد: حضور پرشور و گسترده مردم در صحنه انتخابات فتنه های دشمن را در نطفه خنثی کرد و به دشمن نشان دادند که  همیشه پشتوانه محکمی برای نظام هستند و با این حضور اقتدار ایران را تثبیت کردند.

شادی مردم امنیت را ارتقاء می دهد

فرمانده نيروي انتظامي كشور به برگزاري موفق يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و چهارمين دوره انتخابات شوراي اسلامي شهر و روستا اشاره كرد و گفت: اين دوره از انتخابات كه با حضور گسترده مردم برگزار شد از امن ترين انتخابات ها بوده و در واقع دستاورد بزرگي محسوب مي شود.

سردار احمدي مقدم افزود: مردم در این انتخابات حماسه سیاسی خلق کردند و این امر باعث شادی شان شد و می توان گفت که مردم وقتی شاد و مسرور باشند امنیت ارتقاء می یابد.

وی ادامه داد: حضور گسترده مردم در عرصه انتخابات، موجب ياس و نااميدي هرچه بيشتر دشمنان دين، قرآن و ملت ايران شد و تفرقه افكني آنان را ناكام گذاشت.

کد خبر 2084033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha