به گزارش خبرنگار مهر، کیانوش برخی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هشت هزار پرونده در محاکم قضایی شهرستان دهلران بررسی شده است.
وی اظهار داشت: در این مدت هشت هزار پرونده نیز مختومه شد و سه هزار و 300 پرونده نیز در این شهرستان به شوراهای حل اختلاف معرفی و سه هزار و 200 پرونده نیز حل و فصل شده است.
رئیس دادگستری دهلران تصریح کرد: 20 درصد این پرونده ها با سازش میان افراد حل و فصل شده است.
برخی ادامه داد: پنج شعبه شهری شوراهای حل اختلاف و هشت شعبه روستایی در شهرستان دهلران فعال است و وجود شعب شورای حل اختلاف باعث شده که 40 درصدی پرونده ها ورودی به دادگستری کاهش پیدا کنند.
رئیس دادگستری دهلران اظهار داشت: در راستای پیشگیری از وقوع جرم و امر به معروف و نهی از منکر 110 عضو افتخاری در ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی این شهرستان فعالیت می کنند.
وی تصریح کرد: یکی از عواملی که باعث شده طلاق در شهرستان دهلران افزایش پیدا کند مواد مخدر و بیکاری است.
برخی گفت: بیشترین جرائم در شهرستان دهلران اختلاف ملکی، مواد مخدر، ایراد ضرب جرح فحاشی و سرقت است.
رئیس دادگستری دهلران افزود: بیشترین نوع مخدر که در این شهرستان مصرف می شود شیشه و تریاک است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه تمام پرونده های متشکله در این دادگستری مکانیزه است.
نظر شما